«Σιδερένια Αρχή» ευχήθηκαν οι προσκεκλημένοι των Bad Boys, στα λαμπερά εγκαίνια του νέου «Garage»

1
Σιδερένια Αρχή, Bad Boys, εγκαίνια , Garage

«Σιδερένια Αρχή» ευχήθηκαν οι προσκεκλημένοι των Bad Boys, στα λαμπερά εγκαίνια του νέου «Garage»

O Αθλητικός Σύλλογος BAD BOYS μεταφέρθηκε στον καινούργιο χώρο πού βρίσκεσαι στο ΠΕΪΡΑΙΚΗ CENTER, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου, 32 (1ος Όροφος τού LIDL).

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος BAD BOYS στην Σύρο, υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο πάρτι εγκαινίων που πραγματοποίησε για τη νέα σχολή πολεμικών τεχνών στην Ερμούπολη.

Ένα υπερσύγχρονο fight club υψηλής αισθητικής, που απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να αποκτήσουν ψυχοσωματική ενδυνάμωση, να μάθουν τακτικές αυτοάμυνας και πολεμικές τέχνες.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακά μεγάλη, οι οποίοι διασκέδασαν σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και ξεναγήθηκαν στους άνετους χώρους του «Garage» , έτσι όπως το λένε στην Αμερική!

Παλιοί γνωστοί, φίλοι, γείτονες, γονείς, συγγενείς, συναθλητές και δάσκαλοι Πολεμικών τεχνών βρέθηκαν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, 32  στον 1ο Όροφο τού LIDL, στο ΠΕΪΡΑΙΚΗ CENTER, για να ευχηθούν στους δασκάλους και τους εκπαιδευτές καλή αρχή.

Το «Garage» είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, υψηλής αισθητικής, που εμπνέει τους λάτρεις των δυναμικών αθλημάτων και όχι μόνο, να μάθουν και να γυμναστούν στο MMA, MMA Kids, Muay Thai, Boxe, Pre-Boxe, Functional Training και στην φυσική κατάσταση.

Στον Αθλητικό Σύλλογο BAD BOYS υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα παρακολούθησης πολύ αποτελεσματικών προγραμμάτων με στόχο την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση και την ψυχοσωματική αποτοξίνωση όπως Functional Pilates και βάρη, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και αυτούς που δεν έχουν σχέση με τις πολεμικές τέχνες!

Ειδικά τμήματα για αρχάριους, γυναίκες και παιδιά έχουν δημιουργηθεί με τις έγγραφες να έχουν αρχίσει!

Τι περιμένετε λοιπόν; Σκληρή δουλειά και γίνε και εσύ μέλος των Bad Boys!

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here