Αποχωρεί από την Σύρο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου

0
Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου, Μπρούζας

Αποχωρεί από την Σύρο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου

Αποχωρεί από τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου Πύραρχος, Ζήσης  Μπρούζας και αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Υποδιοικητής κ. Καλαιτζίδης.

Σίγουρα, η απώλειά του θα είναι μεγάλη, καθώς στο διάστημα που βρίσκεται στα ηνία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, έχει παρουσιάσει σπουδαίο έργο, ενώ ξεχωρίζει για το ήθος και τον χαρακτήρα του, όλα αυτά τα χρόνια που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σώμα.

Στη Λάρισα, απ’ όπου και η πατρίδα του, θα συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις του και τις σημαντικές υπηρεσίες του στην Πυροσβεστική.

Ο κ. Μπρούζας, έμπειρος και πάντα μάχιμος ευχαριστεί τους συνεργάτες του για όλα αυτά τα χρόνια που συμπορεύτηκαν.

Το Cyclades24.gr θέλει να του ευχηθεί καλή συνέχεια με όσο λιγότερα περιστατικά όπως δηλαδή και φέτος και να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι στιγμής συνεργασία.

Το ευχαριστήριο μήνυμά του είναι το ακόλουθο:

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την «ζεστή αγκαλιά» της Σύρου και από τη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης Σύρου του Νομού Κυκλάδων, στην πόλη της Λάρισας και τόπο καταγωγής μου, λόγω μετάθεσης.

Όλο αυτό το διάστημα, το οποίο υπηρέτησα εδώ ένιωθα πάντα δίπλα μου την στήριξη των Υπηρεσιών και των πολιτών για την συνεργασία αυτή  την οποία μου πρόσφεραν απλόχερα για την καλύτερη άσκηση των καθηκόντων μου, δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Ευχαριστώ λοιπόν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β, τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Λεονταρίτη, την Πρόεδρο Πρωτοδικών Σύρου, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, τον κ. Περιφερειάρχη ΠΕ.ΠΥ.Δ. Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Σύρου κ. Μαραγκό Γεώργιο και όλους τους Δημάρχους των Κυκλάδων, την Ελληνική Αστυνομία , το Λιμενικό Σώμα , την Ναυτική Βάση Σύρου, το Στρατόπεδο Σύρου Ζαφείρη Αποστόλου, την Σχολή Εμποροπλοιάρχων Σύρου, όλες τις Υπηρεσίες και τους φορείς, αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Με τιμή

Ο

Διοικητής της             Π.Υ. Ερμούπολης

Ζήσης Κων. Μπρούζας

Πύραρχος

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here