Απολαύστε τα χειμερινά σπορ με ένα weekend στο Πήλιο

0
apolayste-ta-xeimerina-spor-me-ena-weekend-sto-pilio-1

Απολαύστε τα χειμερινά σπορ με ένα weekend στο Πήλιο

Το καλοκαίρι έχει περάσει πια εδώ και καιρό και ενώ η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει σταδιακά ο χειμώνας ετοιμάζετε να μας έρθει.

Εμείς από την άλλη έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα μας. Κάποιοι έχουν αρχίσει την γκρίνια για το καλοκαίρι που πέρασε και που θα αργήσει να έρθει ξανά και άλλοι πάλι περιμένουν πως και πως τα πρώτα χιόνια ώστε να αρχίσουν τις εξορμήσεις.

Ένας ιδανικός προορισμός για τον χειμώνα είναι και το Πήλιο. Θα το καταλάβεις αν καλέσεις σε κάποιο ξενοδοχείο και ζητήσεις δωμάτιο για weekend στο Πήλιο και σου αρνηθούν λόγο πληρότητας.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο είναι ένα από τα πιο ανεπτυγμένα και πιο οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα.

Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το σκι, το τζετ σκι καθώς και όλα εκείνα τα χειμερινά σπορ που σε συναρπάζουν και που σου αρέσει να επιδίδεσαι σε αυτά.

Θα συναντήσεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πίστες που θα σε καλύψουν όποιο κι αν είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι.

Αν δεν έχεις ιδέα από χειμερινά σπορ δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις μειονεκτικά, στην Ελλάδα μεγάλωσες όχι στην Ελβετία. Εδώ υπάρχουν άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές οι οποίοι είναι σε θέση να σε εκπαιδεύσουν κατάλληλα.

Δραστηριότητες στο Πήλιο τον χειμώνα

Πέρα από τα χειμερινά σπορ όμως μπορείς να απολαύσεις κι ένα πλήθος από δραστηριότητες στο βουνό των κενταύρων.

Μπορείς για παράδειγμα να πας για πεζοπορία στα κρυφά μονοπάτια του βουνού αλλά και να κάνεις ορειβασία στις χιονισμένες πλαγιές του.

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε κράτηση στα ξενοδοχεία στο Πήλιο από πιο νωρίς αλλά και στις δραστηριότητες στο Πήλιο έτσι ώστε να ξέρετε από πριν τι σας περιμένει.

Στις ταβέρνες των χωριών του Πηλίου θα βρεις αγαλλίαση στο ζεστό και καλομαγειρεμένο φαγητό ενώ κάθε γουλιά καφέ θα είναι μοναδική.

Κλείστε δωμάτιο για weekend στο Πήλιο τον χειμώνα

Μια εξαιρετική επιλογή για την διαμονή σας εδώ είναι το ξενοδοχείο Lions Nine στο χωριό Μουρέσι, είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Πήλιο.

Στο Lions Nine θα βρεις όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που ζητάς αλλά αυτό που θα σου κόψει την ανάσα είναι η θέα από το δωμάτιο σου. Μια πραγματικά υπέροχη πανοραμική θέα του βουνού και της θάλασσας που θα σε κάνει να αναρωτηθείς: πόσο ευλογημένος είναι αυτός ο τόπος άραγε;

Δείτε όλα όσα χρειάζεστε για την διαμονή σας στο Πήλιο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here