Μπαράζ συλλήψεων στην Άνδρο

Σύλληψη (4) ατόμων για ναρκωτικά, παράνομη απασχόληση-διαμονή στην Άνδρο - Σύλληψη για υπαίθριο εμπόριο στη Μήλο

0
υποκλοπή μεταφορικού έργου, Μύκονος

Μπαράζ συλλήψεων στην Άνδρο

Σύλληψη (4) ατόμων για ναρκωτικά, παράνομη απασχόληση-διαμονή στην Άνδρο

Την 19-09-2017 συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης:

α) 51χρονος ημεδαπός, διότι μετά από στοχευμένη έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων και θρυμματιστής κάνναβης.

β) δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 50 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην κατοικία του 50χρονου και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων και θρυμματιστής κάνναβης.

γ) 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, που διέμενε παράνομα στη χώρα μας, τον οποίο ο προαναφερόμενος 50χρονος απασχολούσε στην επιχείρησή του, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Μήλο

Την 19-09-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here