Επίσκεψη στο Νεώριο πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας των ΗΠΑ

0

Επίσκεψη στο Νεώριο πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Σήμερα στις 10:30 μας επισκέφτηκαν στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου ο Εμπορικός Σύμβουλος της Αμερικανικής Πρεσβείας κύριος Keith L. Silver και ο Ειδικός επί Εμπορικών Θεμάτων της Αμερικανικής Πρεσβείας κύριος George Bonanos.

Συζητήσαμε πολύ αναλυτικά για όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον του ναυπηγείου μας και απαντήσαμε σε όλα τα ερωτήματα που μας υποβλήθηκαν από την πλευρά τους.

Ο Εμπορικός Σύμβουλος κύριος Keith L. Silver μας διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει τα μέγιστα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη κύριο Geoffrey R. Pyatt, ο οποίος μας είχε επισκεφθεί στις 18 Αυγούστου 2017, ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ναυπηγείου προς την μία μόνο πλέον Ελληνοαμερικανική εταιρεία που έχει καταθέσει έγγραφη πρόταση, διότι όπως μας διευκρίνισε, η Αμερικανική Πρεσβεία είναι υποχρεωμένη να στηρίξει τις επενδύσεις επιχειρηματιών της χώρας της, πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για το Νεώριο, που έχει τόσες προοπτικές αλλά και δυνατότητες λόγω της γεωγραφικής του θέσης αλλά και της εξειδίκευσης του προσωπικού του.

Μετά από την συζήτηση, μας ζήτησαν να τους ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου και αφού ολοκληρώθηκε και η ξενάγηση, ο κύριος Keith L. Silver χαιρέτησε τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στην πύλη του ναυπηγείου και ανανέωσε το ραντεβού μας, ευχόμενος την επόμενη φορά που θα μας ξαναεπισκεφθεί, να είμαστε εν λειτουργία, υπό νέα ιδιοκτησία και γεμάτοι πλοία!

Με εκτίμηση,
Για το Εργοστασιακό Σωματείο Νεωρίου,
Ο Γεν. Γραμματέας
Μάρκος Ρηγούτσος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here