Τιμητική διάκριση για το «TINOS FOOD PATH»

πρόγραμμα, Tinos Food Paths

Τιμητική διάκριση για το «TINOS FOOD PATH»

Η διατήρηση των παραδόσεων και η ανάδειξη του πολιτισμού της Τήνου μέσα από γαστρονομικές «διαδρομές» στο «χτές» και στο «σήμερα» αναβιώνει κάθε χρόνο μέσα από το «TINOS FOOD PATH» που με  τη φετινή  του τιμητική διάκριση στις βραβεύσεις του περιοδικού  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ έδωσε το «στίγμα» της ομαδικής δουλειάς κατοίκων και επαγγελματιών του νησιού που είναι  στρατευμένοι μαζί με την τουριστική επιτροπή του Δήμου Τήνου  στην κοινή προσπάθεια για την προβολή του νησιού.

Στη γαστρονομική αυτή  γιορτή με τοπικές γεύσεις που  έγινε και φέτος το Μάιο στην Τήνο, επαγγελματίες της εστίασης  αλλά και νοικοκυρές συναντώνται, ανταλλάσουν ιδέες και σχεδιάζουν νέες δραστηριότητες.

Παράλληλα, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εξαιρετικά τηνιακά προϊόντα, ονομαστά τυριά, θαυμάσια κρασιά, μοναδικά αλλαντικά, το  δημοφιλές ελαιόλαδο, να γευτεί τη βραβευμένη μπίρα και συγχρόνως να γνωρίσει τα τοπικά έθιμα.

Γι’ αυτό εξάλλου όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Τήνου κυρία Αναστασία Δεληγιάννη η τιμητική διάκριση που απονεμήθηκε κάνει υπερήφανους όλους τους κατοίκους του νησιού , αφού ανήκει σε όλους και κυρίως σε όσους ένωσαν τις δυνάμεις τους για το ” ΤΙΝΟS FOOD PATH”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here