Δύο βραβεία για το Cyclades24.gr σε Πανελλαδικό διαγωνισμό Περιφερειακών ΜΜΕ

βραβεία, Cyclades24.gr, Πανελλαδικό διαγωνισμό Περιφερειακών ΜΜΕ, Regional Media Awards

Δύο βραβεία για το Cyclades24.gr σε Πανελλαδικό διαγωνισμό Περιφερειακών ΜΜΕ

Δυο ακόμη βραβεία Περιφερειακών ΜΜΕ, απέσπασε το Cyclades24.gr, με τη συμμετοχή του σε πανελλαδικό διαγωνισμό.

Πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση των Regional Media Awards, όπου για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές ήταν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα!

Μια λαμπρή βραδιά, αποκλειστικά αφιερωμένη στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα και στις καλύτερες πρακτικές τους, με τις οποίες διεκδικούν δυναμικά τη θέση που τους αρμόζει στο ευρύτερο οικοσύστημα της Επικοινωνίας. Ο λόγος για τα Regional Media Awards 2017, που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συμμετείχαν πάρα πολλά κορυφαία περιφερειακά ΜΜΕ από όλη την περιφέρεια. Με δυνατές συμμετοχές που ήταν χωρισμένες σε έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και websites, τα περιφερειακά ΜΜΕ, ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και το Cyclades24.gr, ήταν ένας από αυτούς!

Στόχος των Regional Media Awards και φέτος ήταν η ανάδειξη και επιβράβευση των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) της Ελλάδας, μιας και είναι ο μοναδικός διαγωνισμός που πραγματοποιείται Πανελλαδικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σοβαρός τραυματισμός 28χρονης στη Σύρο

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Κωνσταντίνος Καμάρας, ο οποίος επεσήμανε ότι στις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν υπήρχαν εξαιρετικές δουλειές, χαρακτηρίζοντας τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ως «ευρηματικά και ποιοτικά παρά τους πενιχρούς πόρους που έχουν στη διάθεσή τους».

Τα βραβεία που εισπράττει το Cyclades24 εδώ και 3 χρόνια είναι πάντα μία δικαίωση!

Τα συγκεκριμένα βραβεία για το Cyclades24.gr για την Κοινωνική του Εταιρική Ευθύνη, πέρα από τη συλλογική δουλειά που γίνεται πάντα, προήλθε και από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε πνοή στο να λειτουργήσει όλη η προσπάθεια. Το βραβείο ανήκει στους αναγνώστες του Cyclades24 και εμείς θα είμαστε πάντα η γέφυρα κοινωνικών δράσεων, όσο και όποτε ο κόσμος το χρειάζεται.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Cyclades24 και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να γεφυρώνουμε ένα από τα οράματά μας: Να δίνουμε λύσεις, εκεί που κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  H Σονάτα του Σεληνόφωτος

Μία σημαντική διάκριση για το Cyclades24.gr, αποδεικνύει, ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι η κοινωνική προσφορά που στις μέρες μας είναι ότι πιο ζωτικό να βρίσκεται κανείς δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

 

Τα βραβεία εκ μέρους του Cyclades24.gr παρέλαβε ο Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Διαφημιστικής Εταιρίας DIGITAD PC, Σαράντος Ευσταθόπουλος, στην αίθουσα τέχνης Gazarte στο κέντρο της Αθήνας (Γκάζι), παρουσίας εκατοντάδων εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης της ελληνικής περιφέρειας.

Η επιτυχία είναι μεγάλη για το Cyclades24, το οποίο συνεχίζει τα τελευταία χρόνια την σταθερή του πορεία στην περιφέρεια, έχοντας καταφέρει να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή με την εγκυρότητα και την αμεσότητα του σε όλους τους τομείς.

Μια προσπάθεια που προσφέρει σοβαρές πανελλαδικές διακρίσεις, όπως τα φετινά βραβεία, αποτελούν επιβράβευση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΚΝΕ Πάρου: "Κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή, μόρφωση και υγεία για κάθε μαθητή"

Ευχαριστούμε για ακόμα μια χρονιά το κόσμο που μας εμπιστεύεται και αποτελούμε την βασική ενημέρωση του στις Κυκλάδες. Άλλωστε οι αριθμοί για το 2017 μέχρι στιγμής μιλάνε από μόνοι τους και δικαίως το Cyclades24 αποτελεί την καλύτερη διαφημιστική προβολή στα νησιά μας!

Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλαμε ώστε να έχει σήμερα ο ηλεκτρονικός τύπος στα νησιά την πιο μεγάλη κοινωνική διεισδυτικότητα και αναγνωρισιμότητα στις Κυκλάδες και όχι μόνο. Και αυτό διότι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δικαίωσαν την επί ‘όλα αυτά τα χρόνια προσπάθειά μας.

Οι ενότητες βράβευσης: