“Τρικυμίες” στο νησί των ανέμων

0
θέσεις εργασίας, Δήμος Μυκόνου

“Τρικυμίες” στο νησί των ανέμων

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Μυκόνου. Αφορμή αποτελούν τα δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ που βγάζουν στην… φόρα περιστατικά που αφορούν το νησί των ανέμων. Μέσω των Social media επέλεξε να απαντήσει ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, σε αναληθή και ανυπόστατα όπως τα χαρακτήρισε δημοσιεύματα, που αποσκοπούν κάπου άλλου και που θα έχουν πολιτικό κόστος για τον Δήμο Μυκόνου…
Ο κ. Κουκάς, σε επικοινωνία με το Cyclades24.gr, μας ανέφερε ότι ο προεκλογικός αγώνας των νέων του αντιπάλων στην Μύκονο έχει ήδη αρχίσει… προσπαθώντας να βλάψουν τόσο τον ίδιο όσο και το νησί του.
Από την άλλη πλευρά τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μπiζνες και συμφέροντα στα οποία εμπλέκονται άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του δημάρχου, όπως επίσης και των στενών συνεργατών του.
 
Με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς «βγήκε έξω από τα ρούχα του». Διαβάστε τι έγραψε ο δήμαρχος Μυκόνου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Ο Αύγουστος τελειώνει και το νησί μας αναδείχθηκε πρωταθλητής του τουρισμού για άλλη μία φορά. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους δημοτικούς υπαλλήλους που συντελούν σε αυτή την επιτυχία και ανταποκρίνονται καθημερινά στο δύσκολο έργο τους.

Ωστόσο, την ίδια περίοδο έχει μεθοδευτεί ύποπτα μια σκευωρία, που δεν θα μείνει αναπάντητη.

Οφείλω, λοιπόν, να καταστήσω δημόσια γνωστό, ότι αναγκάζομαι για πρώτη φορά, να προσφύγω στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση των αισχρών προσβολών εναντίον μου. Γνωρίζετε καλά, ότι είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου. Είναι ευνόητο, ότι ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να με κρίνει ως Δήμαρχο. Μάλιστα το επιδιώκω.

Είναι, όμως, εντελώς διαφορετικό να επιτίθενται στη Δημοτική Αρχή, εμμονικά και κακόβουλα μέσω διαδικτύου με ψευδείς και υβριστικούς ισχυρισμούς, υποκινούμενοι από σκοτεινά κίνητρα, θίγοντας την υπόληψή μου και γενικά εμένα προσωπικά ως άνθρωπο και μέλος της κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό προσφεύγω στη δικαιοσύνη, την οποία υπηρέτησα και εμπιστεύομαι, προκειμένου να λογοδοτήσουν για την ανήθικη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος εμού, της οικογένειας μου και των συνεργατών μου.

Είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την τιμή μου και έχω δεσμευτεί, πως την αποζημίωση που θα επιδικαστεί, θα την διαθέσω εξ ολοκλήρου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.

Καμμία ανοχή στη συκοφαντία.

Η αλήθεια είναι που πάντα λάμπει στο τέλος.»

 


Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα του mononews.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here