Κωστή Μαραβέγια… Welcome to Folegandros!

0
Κωστής Μαραβέγιας, Welcome to Folegandros

Κωστή Μαραβέγια… Welcome to Folegandros!

2ο ANEMI FESTIVAL FOLEGANDROS 2017…και «Welcome to Folegandros and have a nice holiday», για να παραφράσουμε το γνωστό τραγούδι του αγαπημένου όλων Κωστή Μαραβέγια, που βεβαίως μας καλωσόρισε στην Ελλάδα και μας ταξίδεψε με τη μαγευτική φωνή του, με το χαμόγελο, την ευγένεια και το μεταδοτικό κέφι του!

Η πλατεία της Πούντας έγινε μια αγκαλιά, εκατοντάδες άνθρωποι -ντόπιοι και επισκέπτες- έγιναν ένας, τραγούδησαν, χόρεψαν, ξέχασαν την καθημερινότητά τους και βρέθηκαν έστω και για λίγο στο χαρούμενο και μαγευτικό σύμπαν του Κωστή Μαραβέγια!

Το ANEMI FESTIVAL FOLEGANDROS αποτελεί το πρώτο πολυήμερο θεσμοθετημένο καλοκαιρινό, καλλιτεχνικό γεγονός για την Φολέγανδρο και τόσο την πρωτοβουλία όσο και την ευθύνη υλοποίησής του έχει αναλάβει το ξενοδοχείο ANEMI HOTEL -με την αρωγή πάντοτε και του Δήμου Φολεγάνδρου, το οποίο πρόσφατα η γαλλική Vogue συμπεριέλαβε στα 6 πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, κάνοντας υπερήφανο τον τόπο που το φιλοξενεί! Απόψε, στους υπέροχους χώρους του ANEMI HOTEL, στον Καραβοσταση και στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας βραδιάς του Φεστιβάλ, θα απολαύσουμε το Χρήστος Ραφαηλίδης Trio και τον Γιώργο Μουχταρίδη!

Φωτογραφίες, κείμενο: Κατερίνα Μαρινάκη