Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κάτω Μάννα, Αζόλιμνο και Αγκαθωπές

0
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Κάτω Μάννα, Αζόλιμνο, Αγκαθωπές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κάτω Μάννα, Αζόλιμνο και Αγκαθωπές

Κάτω Μάννα

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω πραγματοποίησης εργασιών επί του οδικού δικτύου από τη ΔΕΔΔΗΕ και σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 2501/10/129-α’ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων για περίπου 30μ. στην ανώνυμη οδό που βρίσκεται καθέτως της επαρχιακής οδού Ερμούπολης – Κάτω Μάννα και απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων «ΑVIN» στην περιοχή «ΛΙΒΑΔΙΑ», από την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 και ώρα  07:00 έως την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 και ώρα 17:00.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους.

Αγκαθωπές

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω της διεξαγωγής της εκδήλωσης «Νησιωτική βραδιά – Τράβηγμα Πεζότρατας» που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αγκαθωπών, και σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 2501/10/126-γ’ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, αποφασίζεται η μονοδρόμηση της παραλίας Αγκαθωπών και συγκεκριμένα από την «παραλία Φετουρή» έως την παραλία Κόμητου με κατεύθυνση προς Κόμητο, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, από τις 19:00 έως τις 24:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλους δρόμους.

Αζόλιμνος

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω της διεξαγωγής της  μουσικής εκδήλωσης «Στο φώς του Φεγγαριού» που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αζολίμνου, και σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 2501/10/127-α’ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, πλην λεωφορείων του ΚΤΕΛ, στην παραλία Αζολίμνου και συγκεκριμένα από το κατάστημα υγ/κου ενδιαφέροντος με το διακριτικό τίτλο “CAFE IGUANA” έως το κατάστημα υγ/κου ενδιαφέροντος με το διακριτικό τίτλο «ΣΤΡΙΓΓΛΑ», τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017  και ώρα 21:00 έως την Τρίτη 8 Αυγούστου και ώρα 02:00.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here