Απίστευτα πράγματα… Ξυλοδαρμός Αφρικανού μικροπωλητή σε παραλία

0

Απίστευτα πράγματα… Ξυλοδαρμός Αφρικανού μικροπωλητή σε παραλία

O Πάτρικ Ούτσε στο Κυπρί. Το χείλος του αριστερά είναι χτυπημένο μετά από γροθιά που δέχτηκε..

Θύμα βίαιης επίθεσης και ακραίας συμπεριφοράς – που εξόργισε τους λουόμενους – έπεσε ένας Αφρικανός μικροπωλητής στο Κυπρί. Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από ένα τουρίστα, όταν πλησίασε την ξαπλώστρα του και του πρότεινε ν’ αγοράσει κάτι από την πραμάτεια του.

Πρόκειται για τον Πατρίκ Ούτσε 35 ετών, από το Λαγος της Νιγηρίας, που τριγυρίζει μαζί με άλλους συμπατριώτες του στις παραλίες και πουλάει χαϊμαλιά, βραχιόλια και δακτυλίδια.

Σε ένα από τα beach bar, κάθονταν δυο ζευγάρια. Κάποια στιγμή και ενώ συνομιλούσε μαζί τους ο ένας από τους άνδρες, σηκώθηκε και τον κτύπησε τρεις φορές στο πρόσωπο. Η αιτία είναι άγνωστη, αλλά η πράξη απαράδεκτη και καταδικαστέα!


Προς βοήθεια του Νιγηριανού έσπευσαν και άλλοι Αφρικανοί αλλά και πολλοί έλληνες και με την επέμβαση τους τα πνεύματα ηρέμησαν. Όλοι όμως επέκριναν τον δράστη της επίθεση και μια κυρία κάλεσε την Αστυνομία. Τότε τα δυο ζευγάρια μάζεψαν τα πράγματα τους και έφυγαν.

Όπως είπε ο Ούτσε δεν ήταν απαιτητικός ούτε ενοχλητικός και απορεί γιατί δέχθηκε την επίθεση. Σε συνομιλία με τον κόσμο, είπε ότι έρχεται για τετάρτη φορά στην Άνδρο, ζει 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον χειμώνα εργάζεται σε μάντρα αυτοκινήτων.

Πηγή:enandro.gr

Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου», Σύρος, συναυλία


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here