Χρήστος Μενιδιάτης: Η Σύρος είναι «Αδυναμία» του και τραγούδησε γι αυτήν!

0
Χρήστος Μενιδιάτης, Σύρος, Αδυναμία, Live, severo plus

Χρήστος Μενιδιάτης: Η Σύρος είναι «Αδυναμία» του και τραγούδησε γι αυτήν!

Η Σύρος του ταιριάζει, του δίνει ενέργεια και εισπράττει την τεράστια αγάπη του κόσμου. Ο Χρήστος Μενιδιάτης κάθε φορά που έρχεται στο νησί της Σύρου, είναι σαν να τραγουδάει στο σπίτι του. Οι Συριανοί ανήκουν στους πιο φανατικούς φίλους του γνωστού Καλλιτέχνη και δίνουν δυναμικό παρών σε κάθε του εμφάνιση.
Τα καλά παιδιά… πρέπει να τυγχάνουν θερμής υποδοχής, όπως και έγινε κι αυτή την φορά στο Καλοκαιρινό Club της Σύρου, Severo Plus.
Η εντύπωση ότι στην περιοχή μας βρίσκονται αρκετοί fans του, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά μέσα από την εμφάνιση του το βράδυ της Τετάρτης, όπου έγινε πανζουρλισμός. Ο Χρήστος Μενιδιάτης, το αυθεντικό, λαϊκό και ντόμπρο παιδί με την γνήσια αυθεντική λαϊκή φωνή που διακρίνεται, κράτησε παρέα μέχρι τα ξημερώματα σε εκατοντάδες Συριανούς και επισκέπτες που γέμισαν το νυχτερινό κέντρο και που πήγαν σε αυτό, για να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη από κοντά.
Ο λαϊκός καλλιτέχνης, τραγούδησε τις νέες του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, αλλά και τραγούδια από τις παλιότερες δουλειές του, κάνοντας τον κόσμο να διασκεδάσει, να συγκινηθεί, να τραγουδήσει και να χορέψει με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα του, αλλά και το σύγχρονο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.
Οικείος και επικοινωνιακός, αλλά ταυτόχρονα μετρημένος και συγκροτημένος πάνω στην πίστα, ο Χρήστος, κέρδισε για ακόμα μία φορά το κοινό, προσθέτοντας μία υπέροχη live εμφάνιση από την περιοχή μας, στο ενεργητικό του.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την εκπληκτική βραδιά:
Δευτέρα 7/8 | SEVERO PLUS
Οι κρατήσεις ξεκίνησαν !! Εσείς ακόμα να κλείσετε;;!!
Ραντεβού εκεί , για να δούμε μαζί την Ανατολή!!

Τηλ κρατήσεων : 6936191872