Γεμάτο το Αστυνομικό δελτίο στα νησιά των Κυκλάδων

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε πέντε νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα σε Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο και Κέα

1

Γεμάτο το Αστυνομικό δελτίο στα νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Σύρο

Την 21-07-2017 το πρωί συνελήφθη στην Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη (5) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στην Κέα

Την 21-07-2017 συνελήφθησαν στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 50χρονος υπήκοος Πακιστάν και τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 21, 32, 61 και 70 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

Την 21-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 31 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ίο

Την 22-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 26χρονος υπήκοος Αυστραλίας, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Την 22-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 28 και 37 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 22-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here