Στην Σύρο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

0

Στην Σύρο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων κάνουν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης συνοδευόμενοι από υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναγνωστάκης με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη και τους: Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγο Αντώνη Μπάκα, το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχο Γεώργιο Γιαννόπουλο, τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Ιωάννη Αργυρίου και τον Περιφερειακό Διοικητή της 6ης ΠΕΔΙΛΣ Νίκο Σκευοφύλακα επισκέφτηκαν την Πέμπτη αρχικά την Τήνο, στη συνέχεια την Πάρο, τη Νάξο, τα Κουφονήσια, την Σίφνο και την Σέριφο, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητας τους στα νησιά.

Στο Άνω Κουφονήσι, ο κ. Γενικός επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό του νησιού, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του, Υπαστυνόμος Β’ Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ακολούθως συναντήθηκε με τοπικούς Φορείς του νησιού και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Κουφονησίων, κ. Αντώνιο Κωβαίο, τον πρώην Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Κουφονησίων, κ. Αντώνιο Πράσινο και τον Ιερέα του νησιού, πατήρ Μιχαήλ, με τους οποίους συζήτησε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Επόμενος σταθμός ήταν η Σίφνος. Εκεί συναντήθηκε με τοπικούς Φορείς του νησιού και συγκεκριμένα με το Δήμαρχο Σίφνου, κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνο Σούλη, τον Α’ Αντιδήμαρχο Σίφνου, κ. Γεώργιο Σταυριανό και τον Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου, κ. Γεώργιο Τρούλο, με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ακολούθως ο κ. Γενικός συναντήθηκε με το Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, Ανθυπαστυνόμο Άγγελο Μόσχο και το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στο σταθμό και συζήτησε μαζί τους ζητήματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια ο κ. Γενικός πραγματοποίησε σύντομη επίσκεψη στη Σέριφο. Εκεί συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Δημήτριο Ρώτα και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, Αρχιφύλακα Ιωάννη Γαλάνη.

Στη Σύρο έφτασαν με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στις 5:30 το απόγευμα όπου τους υποδέχτηκαν στελέχη του Λιμενικού και της αστυνομίας.

Αρχικά, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου εκεί τους περίμεναν ο δήμαρχος κ. Μαραγκός και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δούναβης.

Ο κ. Μαραγκός τους καλωσόρισε στη Σύρο και ζήτησε από τον κ. Αναγνωστάκη τη στήριξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του για την αποτελεσματική συνεργασία που έχουν τα σώματα ασφαλείας με το νησί.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου κάνοντας μάλιστα δηλώσεις στα ΜΜΕ της Σύρου ενώ συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, Ανθυπαστυνόμο Ιωάννη Δαμιανό.

Δείτε το βίντεο της επίσκεψης στην Σύρο:

 

Δείτε φωτογραφίες απο την περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here