Σύρος: Μαγική εικόνα – Γέμισε το λιμάνι με πολυτελείς θαλαμηγούς

2
Σύρος: Μαγική εικόνα – Γέμισε το λιμάνι με πολυτελείς θαλαμηγούς!

Θηριώδη πλωτά παλάτια που κόβουν την ανάσα «δένουν» στo λιμάνι της Σύρου με τα πληρώματα τους είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση!
 
Εφοπλιστές, ονόματα της σόουμπιζ και όχι μόνο καταφθάνουν στη Σύρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων , “Ο θησαυρός του Μακαρίτη” από τη θεατρική “Ομάδα Θεάτρου 08” που παρουσιάζεται στο θέατρο “Απόλλων” με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αντώνιος Ε. Κομνηνός και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά, καθώς επίσης και τα εγκαίνια της έκθεσης του Κώστα Βαρώτσου, με τίτλο “Διαστρωματώσεις”, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων.
Τα yachts αυξάνονται σταδιακά, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη ακόμα έξι θαλαμηγών!
Οι αφίξεις ιδιωτικών τουριστικών σκαφών κάθε είδους, καταδεικνύει την προτίμηση της Σύρου από τους λάτρεις της θαλάσσια αναψυχής που προσεγγίζουν το νησί για να απολαύσουν τα θέλγητρά του.
Η θέση της Σύρου, στο κέντρο των Κυκλάδων, ενδείκνυται για θαλάσσιες εξορμήσεις από ή προς τα κοντινά νησιά και απ΄ότι φαίνεται, το τουριστικό πεδίο της θαλάσσιας αναψυχής, είναι ελπιδοφόρα ανοιχτό για μια μελλοντική περαιτέρω αύξηση επισκεπτών με σκάφη.
Βρισκόμαστε ήδη στις αρχές Ιουνίου, ο καιρός είναι καλός, τα μελτέμια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, και οι τουρίστες που φθάνουν πλέον στο νησί με σκάφη είναι πολλοί και συνήθως υψηλών βαλαντίων.
Εξάλλου, η όμορφη καλοκαιρινή εικόνα των αγκυροβολημένων σκαφών δίνει, εκτός των άλλων, την αίσθηση της αρχοντιάς της Σύρου που εκπέμπει το νησί σε επισκέπτες που λατρεύουν τη θάλασσα και επιθυμούν να εξερευνήσουν όρμους και παραλίες «μυστικές» απολαμβάνοντας την «κρυμμένη» γοητεία του νησιού.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στο νησί της ανεργίας και της καταγγελίας αυτά σας μάραναν ψευτοκουλτουριαρικες εκδηλώσεις διθενιες και νεοπλουτισμος στην Ερμούπολη… οι ντόπιοι κοιτάνε πως θα κάνουν καταγγελία και πως θα βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου χωρίς να κοιτάνε πως θα ανεβάσουν ΟΛΟ το νησι.. έτσι ήταν και έτσι θα είναι η “πρωτεύουσα” των Κυκλάδων.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here