Μύκονος: Προσωρινή λύση στο πρόβλημα στέγασης των πυροσβεστών

Ευχαριστίες από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου προς το Δήμο Μυκόνου για την εξεύρεση (έστω και προσωρινών) καταλυμάτων διαμονής

0

Μύκονος: Προσωρινή λύση στο πρόβλημα στέγασης των πυροσβεστών

Λύση (έστω και προσωρινή) στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι μετατιθέμενοι πυροσβέστες στη νεοσύστατη Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα Μυκόνου έδωσε ο Δήμος Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, με ενέργειες του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και της αντιδημάρχου Ειρήνης Γρυπάρη εξασφαλίστηκαν, έστω και προσωρινά, δύο καταλύματα προκειμένου οι πυροσβέστες να έχουν τουλάχιστον κάπου να κοιμηθούν και όχι να βλέπουμε τις εικόνες ντροπές να κοιμούνται σε στρώματα στους χώρους του αεροδρομίου.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου:

«Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στο Δήμο Μυκόνου και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Κουκά και την Αντιδήμαρχο κ. Ειρήνη Γρυπάρη, για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που είχε απευθύνει το Σωματείο μας κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 15η Μαΐου 2017 στο Δημαρχείο Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους και την άμεση συνεργασία που είχαν μαζί μας για την εξεύρεση (έστω και προσωρινών) καταλυμάτων διαμονής για τους μετατιθέμενους Πυροσβέστες στη νεοσύστατη Πυροσβεστική Υπηρεσία Αερολιμένα Μυκόνου, καθώς και για το ζήτημα της σίτισης.

Ο Δήμος Μυκόνου απέδειξε εμπράκτως ότι είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται εκ μέρους του Σωματείου μας, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερη η εγκατάσταση των συναδέλφων που μετατέθηκαν έκτακτα στο νησί της Μυκόνου, αντιμετωπίζοντας εν μέρει τις γνωστές δυσκολίες.

Το Δ.Σ. σας εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας».