Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σύρου

Ανακοίνωση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σύρου – Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού για τις εγγραφές των μαθητών/τριών στο νέο σχολικό έτος 2017-2018

Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σύρου

Ανακοίνωση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σύρου – Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού για τις εγγραφές των μαθητών/τριών στο νέο σχολικό έτος 2017-2018

Καλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο σχολείο να έλθουν σε άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο 2281082602 ή στο 6977237353 ώστε να ενημερωθούν για τις νέες διαδικασίες εγγραφής.

Ειδικά οι ενδιαφερόμενοι/νες να φοιτήσουν στη Β΄ τάξη του Ναυτιλιακού Τομέα (για τις Ειδικότητες Πλοιάρχων ή Μηχανικών εμπορικού Ναυτικού), οι οποίοι/ες είναι κάτοχοι Απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή Πτυχίου άλλης ειδικότητας θα πρέπει να προσέλθουν στις καθοριζόμενες ημερομηνίες για να εγγραφούν.

Το ίδιο ισχύει και για όσους/ες επιθυμούν να φοιτήσουν στη Β΄ τάξη του Τομέα Υγείας Πρόνοιας – Ευεξίας (για τις ειδικότητες Αισθητικής ή Κομμωτικής Τέχνης), με τα ίδια δεδομένα.

Είναι πολύ σημαντική η τήρηση των ημερομηνιών εγγραφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο/η οποίος/α δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here