Μπάιλας Δημήτρης

Απάντηση Δημήτρη Μπάιλα στον Νίκο Συρμαλένιο

ΔΗΛΩΣΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ του πρώην Νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα.

Κε Συρμαλένιο

Δεν μπορώ παρά, ανταποκρινόμενος στην παράκλησή σου, να απαντήσω, αν και πολύ φοβάμαι ότι, η απάντησή μου δεν θα σε ευχαριστήσει και θα την χαρακτηρίσεις πάλι ξεδιάντροπη.!!

Με ξέρεις ότι πάντα μιλούσα με θάρρος και ειλικρίνεια . Έτσι λοιπόν και τώρα, με το χέρι στην καρδιά θα σου μιλήσω καθαρά, με λίγα λόγια και χωρίς περιστροφές.

Όχι Κε Συρμαλένιο!! σε σχέση με το 2010, τότε που και οι δύο μαχόμαστε από το ίδιο μετερίζι, η κατάσταση είναι χειρότερη από άποψη στελέχωσης και στο νοσοκομείου της Σύρου, και στο Κ.Υ. της Πάρου, και στο Κ.Υ. της Μήλου και στα Κ.Υ. Τήνου και Άνδρου, και στα Αγροτικά Ιατρεία Κύθνου, Σερίφου, Σίφνου, Φολεγάνδρου, Αμοργού. Και είναι μόνο αυτά, που εγώ γνωρίζω, παρακολουθώντας τις κατά καιρούς δηλώσεις των Δημάρχων ή τις αντιδράσεις των κατοίκων?!

Εάν θεωρείτε ότι αυτά δεν ισχύουν, να το πείτε στους ιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Σύρου, που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κινητοποιηθεί και έχουν ζητήσει συμπαράσταση 2 ή 3 φορές. Να το πείτε στους κατοίκους της Πάρου που έχουν ξεσηκωθεί επανειλημμένα, και δανείζονται ακόμη Παθολόγο από την Αντίπαρο. Να το πείτε στους κατοίκους της Φολεγάνδρου που ακόμη θρηνούν τον άδικο χαμό της συγχωριανής τους.!!!

Εκεί που κάπως έχει βελτιωθεί η κατάσταση είναι στα Νοσοκομεία της Νάξου και της Σαντορίνης , για το οποίο όμως θα σας θυμίσω την προσφυγή των ιατρών στον Εισαγγελέα, που λόγο ελλιπούς στελέχωσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις βαριές αρμοδιότητες που στα χαρτιά τους φορτώσατε για να δημαγωγείτε σε Εθνικό Επίπεδο, και έγινε για να προστατεύσουν του εαυτούς τους.

Όσο για το ελικόπτερο στη Σύρο, ήμουν από εκείνους που πρώτος το χειροκρότησα, αλλά τα πράγματα με διέψευσαν.!!

Σου ξαναθυμίζω για Τρίτη φορά, γιατί φαίνεται ότι η μνήμη σου, από τότε που έγινες βουλευτής, διέγραψε την προηγούμενη πολιτική ζωή σου, ότι η πάγια πρόταση της Ν.Α. ήταν:

Ένα ελικόπτερο που θα πετάει και νύχτα, με βάση, την μονάδα αεροπορίας της Σαντορίνης, που θα έχει την απαιτούμενη υποστήριξη εδάφους, με πλήρωμα Στρατιωτικούς και με έναν γιατρό της αεροπορίας, να εδρεύει μονίμως και αποκλειστικά για τις Κυκλάδες, και να παίρνει εντολές από τα νοσοκομεία των Κυκλάδων.!!

Αυτό που έγινε στη Σύρο, φάνηκε ότι έλυσε το πρόβλημα όμως, μετά από λίγο καιρό, όταν έσβησαν τα φώτα, το πράγμα χάλασε παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που καταγράφονται στο Δ. Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αποκορύφωμα τον θάνατο της συμπατριώτισσάς μας από την Φολέγανδρο, και τα οποία δεν μπορείς να τα διαψεύσεις, γιατί εμείς που κατοικούμε εδώ τα ζούμε καθημερινά.

Τέλος, Κε Συρμαλένιο επειδή φαίνεται πως ,τώρα τελευταία η νομή της εξουσίας άλλαξε την πολιτική σου συμπεριφορά και γλώσσα, και χρησιμοποιείς λέξεις και φράσεις όπως, Μωρή, Ξεδιάντροπα, ή ότι Καβάλησα άλογο!! θα μου επιτρέψεις να σου πω μόνο τούτο. Ο υπογράφων δεν υπήρξε ποτέ εραστής της εξουσίας, έδινε την μάχη του πάντοτε από όποιο άλογο βρισκόταν, αλλά ευτυχώς πάντοτε από άλογο, Ποτέ του πάνω από καλάμι!!!

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here