Έρχεται στην Σύρο το κρουαζιερόπλοιο με τους Swingers

ζευγάρια, Κυκλάδες, κρουαζιέρα των οργίων, swingers, «Azamara Quest Review»

Έρχεται στην Σύρο το κρουαζιερόπλοιο με τους Swingers

Αποκλειστικά πλάνα: Ασυγκράτητα ζευγάρια σε κοινή θέα – Σάλπαρε για Κυκλάδες η κρουαζιέρα των οργίων

Άρχισε την Τετάρτη το απόγευμα, από τον Πειραιά το ταξίδι του το «Azamara Quest Review» για ένα ατελείωτο ερωτικό ταξίδι με ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων και θέα το απέραντο ελληνικό γαλάζιο.
350 ζευγάρια swingers συμμετέχουν στην «κρουαζιέρα της αγάπης», που φιλοξενεί το πλωτό παλάτι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr το πλοίο θα προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι της Σύρου αύριο το πρωί και θα παραμείνει στο νησί για 12 ολόκληρες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο θα κάνει στάση σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρίδα, Σαντορίνη, Χανιά και θα επιστρέψει στην Αθήνα την επόμενη Τετάρτη.
Ανάμεσά στους 700 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια.
Στη ροζ λίστα περιλαμβάνονται άτομα υπεράνω υποψίας, τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους για ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, αλλά προσπαθούν να το κρατήσουν μακριά από τους περίεργους και για τον λόγο αυτόν κρατούν κρυφή τη συμμετοχή τους στο ταξίδι με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.
 
Η διάρκειά του είναι οκτώ μέρες και θα έχει ως περιεχόμενο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και live ερωτικά σόου.
 
Υπεύθυνη για τις κρατήσεις ήταν η ολλανδικής καταγωγής ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και κάθε εισιτήριο ανερχόταν στα 2.349 δολάρια το άτομο.
Το Cyclades24.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα κατά τον απόπλου του πλοίου από τον Πειραιά.Όπως θα παρατηρήσετε προσεκτικά τα παιχνίδια…μεταξύ των ζευγαριών άρχισαν από το λιμάνι του Πειραιά…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άρωμα Παράδοσης: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. - Πρόεδρος ο Νίκος Σολάρης!