Δράσεις Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σύρου για την ενίσχυσή του

Δύο εκδηλώσεις το προσεχές διάστημα έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος "ΠΡΟΣΒΑΣΗ" με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο

Δράσεις Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σύρου για την ενίσχυσή του

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Σύρου, ότι ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου θα προβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα στη διενέργεια δύο εκδηλώσεων με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο μας, που θα διευκολύνει ιδιαίτερα την νοσηλεία των ασθενών και θα ενισχύσει το  διαγνωστικό έργο των Ιατρών.
 
Πιο συγκεκριμένα:
α) Στις 1 Ιουνίου 2017 στις 9 μ.μ. θα γίνει μια συνεστίαση στο εστιατόριο “Μαζί” που βρίσκεται στην οδό Λεωτσάκου 2 στην Πλατεία Μιαούλη (παλιά Κεραμική Αυλή).  Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις μας για τον Σύλλογο σ ένα υπέροχο και χαλαρό περιβάλλον το οποίο θα διαμορφώσει ιδιαίτερα για τους παρευρισκόμενους η κ. Χαριτωνίδου (ιδιοκτήτρια του καταστήματος), με τη βοήθεια  ποικιλίας ιδιαίτερων μεζέδων και εκλεκτού  κρασιού. Τιμή μενού 10 ευρώ.
 
β) Στις 13 Ιουνίου στο Θέατρο Απόλλων θα δοθεί η παράσταση Kafka`s freaks με τον Νικόλα Βαγιονάκη. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.
 
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και να παρευρεθείτε σε κάποια από τις δύο ξεχωριστές βραδιές. Για πληροφορίες και την αγορά εισιτηρίων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο στο 6980666610.
 
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου
Σας ευχαριστούμε θερμά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Λουκέτο" στην εταιρία ΣΑΡΙΖΑ που παράγει το μοναδικό εμφιαλωμένο νερό των Κυκλάδων