Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κοντά στους πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους της Ρόδου

Κοντά στους πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους του νησιού της Ρόδου και στους ανθρώπους που στηρίζουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής μας βρέθηκε και συνεργάστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Συγκεκριμένα:

  • Ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις, παρέστη στο 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στη Γιορτή Λουλουδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής «ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ» στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου και στην περιοχή του Αγίου Σουλά αντίστοιχα.

  • Στο Σύλλογο Γυναικών Κοσκινού που διοργάνωσε επιτυχημένη μουσικοχορευτική βραδιά για την ξενιτιά.

  • Σήμερα 5.5.2017 πρόκειται να παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Ρόδου αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου.

  • Αύριο Σάββατο 6.5.2017 θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Βασίλη Γκούμα που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Στις ομιλίες του στις εκδηλώσεις τους αλλά και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε με τα στελέχη των λαογραφικών και πολιτιστικών συλλόγων, ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε το σημαντικό έργο που επιτελούν, αφού διατηρούν και μεταλαμπαδεύουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής μας και διατηρούν αναλλοίωτο το λαογραφικό και πολιτιστικό θησαυρό που διαθέτουν τα νησιά μας. Επισήμανε την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας με την Π.Ν.Αι. και το Δήμο της Ρόδου, ώστε αυτές οι πολιτιστικές δράσεις να εξακτινωθούν σε όλη τη Ρόδο αλλά και μακριά από αυτή.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here