Συλλογή τροφίμων από την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου

Τα τρόφιμα διατέθηκαν σε άπορες οικογένειες, απλήρωτους συμβασιούχους του Δήμου και το Γηροκομείο της Πάρου

0
Διανομή, τροφίμων, απόρους, Σύρος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συλλογή τροφίμων από την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου-Αντιπάρου

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου συνεχίζοντας τις δράσεις αγάπης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη συλλογή τροφίμων εν όψει των εορτών του Πάσχα προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της Πάρου και της Αντίπαρου, καθώς και σε οικογένειες συμβασιούχων του Δήμου οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. και φίλοι συγκεντρώθηκαν προχθές, 9 Απριλίου στο ξενοδοχείο Αργώ όπου με πολλή αγάπη προετοίμασαν τα τρόφιμα και στη συνέχεια τα παρέδωσαν στη «Στέγη Αγάπης» προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες στο νησί μας καθώς σε οικογένειες συμβασιούχων του Δήμου.

Χθες 10 Απριλίου έγινε επίσκεψη από μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. στο Γηροκομείο Πάρου όπου παραδόθηκαν τρόφιμα στον Προϊστάμενο Γιώργο Μελανίτη και συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους.

Αυτή τη φορά η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κι απέδειξε ότι η στήριξη και η προσφορά ειδικά κατά τις ημέρες των γιορτών προβάλλουν την ανθρωπιά και τονώνουν τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και στα μέλη μας, όπως επίσης και στα Super Market Marketin, Βιδάλης, Μπράδερς Κόμπανυ, στην Αρτοποιία Αλιπράντη, στο Φούρνο Αγκαιριάς, στο Οπωροπωλείο Μ. Ζουμή και στην Κρεαταγορά της Στ. Αλιπράντη.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Γιώργο Βακόνδιο, Πολιτευτή Κυκλάδων και το Φίλιππο Φόρτωμα, Σύμβουλο κοινοβουλευτικού έργου του Προέδρου της Ν.Δ. που όπως πάντα έτσι κι αυτή τη φορά αγκάλιασαν και βοήθησαν στην προσπάθεια μας.