«Ατζέντα Γάμου»: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την οργάνωση του γάμου με «προξενιό» απο την Άνδρο!

0
Ατζέντα Γάμου, εφαρμογή, οργάνωση, γάμος, Άνδρος, Application Οργάνωσης Γάμου

«Ατζέντα Γάμου»: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την οργάνωση του γάμου με «προξενιό» απο την Άνδρο!

Η «Ατζέντα Γάμου»  είναι ένα Application Οργάνωσης Γάμου.

Η τεχνολογία έχει γίνει o σωτήρας πολλών στον περίπλοκο κόσμο της οργάνωσης του γάμου. Αρκετές ιστοσελίδες και εφαρμογές μπορούν να κάνουν την όλη διαδικασία πολύ λιγότερο περίπλοκη.

Μια εφαρμογή πρωτοποριακή που έρχεται να σας λύσει τα χέρια! Κυριολεκτικά σας λύνει τα χέρια και προγραμματίζεται τα πάντα! Μόνο το έτερον ήμισυ δεν σας βρίσκει!

Η «Ατζέντα Γάμου» είναι ένα Application Οργάνωσης Γάμου. Πίσω από την «Ατζέντα Γάμου» κρύβεται μια ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών, με υψηλούς στόχους.

Μόλις, το 2016, ένα ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ελένη με καταγωγή απο την Άνδρο, άρχισαν να συζητούν πόσο περίπλοκη και αγχωτική διαδικασία, είναι για ένα ζευγάρι, η οργάνωση ενός γάμου.

Έχοντας προσωπικό βίωμα, παντρεμένοι ήδη, εδώ και 2 χρόνια, σκέφτηκαν ότι αυτό που τους έλειπε εκείνη την εποχή που διοργάνωναν τον δικό τους γάμο, ήταν ένας «ψηφιακός βοηθός». Η συζήτηση εκείνη των δύο, έγινε ιδέα και η ιδέα έγινε πράξη: θα έπρεπε να υπήρχε μία εφαρμογή, που να βοηθά τους μελλόνυμφους να προγραμματίσουν το γάμο τους

Μέσα από την «Ατζέντα Γάμου», μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για το πρόγραμμά τους και να δημιουργήσουν την προσωπική τους λίστα για την προετοιμασία του γάμου τους. Μπορούν επίσης να φτιάξουν λίστα με τους καλεσμένους τους, γρήγορα και με ακρίβεια, προσθέτοντάς τους ακόμη και από τη λίστα επαφών του κινητού τους. Ακόμη, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε καλεσμένο, και να δημιουργήσουν με ευκολία το πλάνο της δεξίωσης του γάμου τους. Μπορούν ακόμη και να συγκεντρώσουν και να καταγράψουν τα έξοδά τους.

Η εφαρμογή είναι ουσιαστικά, η μεταφορά της παραδοσιακής χειρόγραφης ατζέντας που έχει η κάθε νύφη, σε ψηφιακή μορφή, την οποία μπορεί να έχει μαζί της στο κινητό ή το tablet της. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play εντελώς δωρεάν, ενώ αναμένουμε και την έκδοσή της στο Appstore σε λίγες μέρες.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή, το ζευγάρι μπορεί, να οργανώνει τα ραντεβού του και τις υποχρεώσεις του γύρω από την οργάνωση του γάμου του. Μπορεί ακόμη να σημειώνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως το κόστος. Αντί να χαθείς ανάμεσα σε αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες, δείγματα μενού και τιμολόγια, άφησε την Ατζέντα Γάμου να φέρει το βάρος.

Αν επιλέξει κάποιον επαγγελματία μπορεί να τον περάσει στα «Έξοδα» του, και να ξέρει ακριβώς πόσα έχει να ξοδέψει.  Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει εύκολα την λίστα των καλεσμένων του και να τους προσθέσει από τις επαφές του κινητού του.  Και το καλύτερο είναι ότι έχει το πλάνο της δεξίωσης στο κινητό του, το οποίο μπορεί να συμπληρώνει ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεται.  Το κινητό μας τηλέφωνο είναι εξάλλου αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του περισσότερου κόσμου. Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό!

Μια εφαρμογή με πολύ θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο και αυτό αποτυπώνεται ήδη στα download της εφαρμογής, τους πρώτους 2 μήνες της ζωής της, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 1200!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…Κατεβάστε την εφαρμογή και θα καταλάβετε!

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ LOGO ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here