Πως θα μετρήσετε την κατάταξή σας με το Powersuite

0
powersuite

Πως θα μετρήσετε την κατάταξή σας με το Powersuite

Για να μπορέσει να πετύχει η ιστοσελίδα σας χρειάζεται την ανάλογη προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Πριν ξεκινήσετε την ενασχόληση με το site σας θα πρέπει να έχετε συλλέξει κατάλληλες πληροφορίες όχι μόνο για την κατάταξη την δική σας στις μηχανές αναζήτησης αλλά και των ανταγωνιστών σας ώστε να ξέρετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δράσετε ώστε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης και να δείτε κατά πόσο κερδίζετε ή χάνετε από αντίστοιχα sites.

Τώρα, έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε με αντικειμενικό τρόπο την κατάταξή σας με το πρόγραμμα SEO PowerSuite.

Τι ακριβώς κάνει το SEO Powersuite;

Ουσιαστικά, το SEO Powersuite είναι μια σουίτα SEO η οποία αποτελείται από τέσσερα προγράμματα. Το Rank Tracker είναι αυτό που ουσιαστικά βρίσκει την κατάταξη την δική σας αλλά και των ανταγωνιστών με απλό τρόπο.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως με μία αναζήτηση στην Google μπορούν να βρουν την κατάταξή τους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει αφού τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά αντικειμενικά είναι.

Με λίγα λόγια, η Google επιστρέφει αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τα cookies τα οποία ουσιαστικά έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας κατά την πλοήγηση στα sites και γνωρίζουν τι έχετε αναζητήσει στο παρελθόν.

Ακόμη και σε περίπτωση που έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό σας στην Google πάλι τα αποτελέσματα δεν είναι αξιόπιστα αφού εξαρτώνται από πολλούς ακόμη παράγοντες όπως η γεωγραφική θέση και το τοπικό seo.

Για αυτό το λόγο το SEO Powersuite είναι εδώ ώστε να καταγράψει μέσω proxy server τις πραγματικές οργανικές θέσεις σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Παράλληλα, αξίζει να τονίσουμε πως το SEO Powersuite συνδέεται με τον λογαριασμό Google Analytics καθώς και το Google Adwords ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα για κάθε μήνα και να γνωρίζετε τις αναζητήσεις για κάθε λέξη κλειδί ενώ ταυτόχρονα σας δίνει λύσεις για να βελτιώσετε τις λέξεις κλειδιά.

Επομένως, για όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης της Google, το SEO Powersuite είναι η ιδανική λύση.

Έτσι, θα γνωρίζετε πολλές πληροφορίες για τους ανταγωνιστές σας, τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται περισσότερο και με αυτό τον τρόπο θα οργανώσετε καλύτερα τις μελλοντικές σας κινήσεις για την βελτίωση του site σας.

Η μηνιαία καταμέτρηση είναι αναγκαία για αυτό και το πρόγραμμα Powersuite σας δίνει εγγυημένα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here