ΝΕΩΡΙΟ: Αναζητούνται για αυτόφωρο…

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΥΡΟΥ,

ΝΕΩΡΙΟ: Αναζητούνται για αυτόφωρο…

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου… για ακόμα μια φορά το Ναυπηγείο του Νεωρίου επιβεβαίωσε το ρόλο του κακού εργοδότη! Απίστευτο; Δεν μπορείτε να το πιστέψετε με τίποτα σωστά;

Απίστευτα σκηνικά καταγράφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, στην αγορά της Σύρου με θύματα ακόμα μια φορά τους εργαζόμενους του Νεωρίου και θύτες τους εργοδότες του Νεωρίου που δηλώνουν ότι έδωσαν το δώρο στις προηγούμενες πληρωμές.

Καλοπληρωτές βλέπεις…εδώ δεν χρωστάνε 15 χιλιάδες ευρώ κατά μέσο όρο σε κάθε υπάλληλο, προπληρώνουν….και τα δώρα όπως αναφέρουν, με αποτέλεσμα  να μην καταβάλουν το δώρο του Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σε Σύρο και Μύκονο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το πρωί έγινε ενημέρωση στην επιθεώρηση εργασίας ενώ αμέσως μετά οι εργαζόμενοι έκαναν μήνυση σήμερα το πρωί στο Λιμεναρχείο Σύρου, στο πρόεδρο και στο διευθύνοντα σύμβουλο του Νεωρίου και σε κάθε άλλον αρμόδιο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Νεωρίου, αναζητούνται  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.