Στη φυλακή ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο

0
Σύρος, φυλακή, πρώην διευθυντής Τράπεζας, Εθνική, Υπεξαίρεση

Στη φυλακή ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο, ο οποίος καταδικάστηκε πριν από λίγο, από το Πενταμελές Εφετείο Αιγαίου, σε 8 χρόνια κάθειρξη για την γνωστή υπόθεση υπεξαίρεσης 193 χιλιάδων ευρώ για την οποία είχε προφυλακιστεί και είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, το Πενταμελές Εφετείο Αιγαίου, αποφάσισε και επέβαλε στον κατηγορούμενο για την πράξη υπεξαίρεσης 6 χρόνια κάθειρξη, 3 χρόνια φυλάκιση για την πράξη της απάτης και 3 χρόνια φυλάκιση για την πράξη της πλαστογραφίας. Συνολική ποινή κατά συγχώνευση, 8 χρόνια κάθειρξης.

Ο διευθυντής είχε καταχράστεί χρήματα, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί για τρεις συνολικά πράξεις όπως, για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση, για πράξη απάτης και για πλαστογραφία.

Ωστόσο ο πρώην Διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, κατάφερε να κερδίσει την αίτηση αναστολής της έκτισης της ποινής του, με αποτέλεσμα το 2013 να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά από αίτημα αναστολής της έκτισης της ποινής του, έως την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here