Επανασυνδέεται το ρεύμα στο Νεώριο

Κατόπιν επαφών του δημάρχου Γιώργου Μαραγκού με τον διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, δόθηκε μία παράταση λίγων ημερών

5
Νερό, χρέη , Νεώριο, ΔΕΥΑΣ

Επανασυνδέεται το ρεύμα στο Νεώριο

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος στο Νεώριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με το δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό, μας ενημέρωσε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με την διοίκηση της ΔΕΗ.

Αποτέλεσμα των πιέσεων ήταν να δοθεί ουσιαστικά μία ολιγοήμερη παράταση στην διοίκηση του ναυπηγείου να πληρώσει την δόση του διακανονισμού, καθώς όπως δεσμεύθηκαν περιμένουν κάποια χρήματα από εργασίες που εκτελέστηκαν.

Έτσι, εντός των επόμενων ωρών η ΔΕΗ αναμένεται να επανασυνδέσει το ρεύμα στην επιχείρηση.

Το ζητούμενο όμως είναι κατά πόσο η διοίκηση του Νεωρίου θα τηρήσει την δέσμευσή της (έχει αποδείξει πολλές φορές την αφερεγγυότητά της…), αλλά και πόσες φορές θα χρειαστεί οι τοπικές αρχές και φορείς να βάλουν πλάτη…

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι, του cyclades24, μια παρατήρηση όσον αφορά την τελευταία παράγραφο του άρθρου σας ! Τα τελευταία 6 χρόνια, (απο τα μέσα του 2011), αυτοί που βάζουν πλάτη στα γεγονότα που συμβαίνουν στην επιχείρηση ΝΕΩΡΙΟΝ, δεν είναι ούτε οι τοπικές αρχές , ούτε οι οι φορείς.
    Αυτοί που βάζουν πλάτη , ενίοτε στερώντας βασικά πράγματα από της οικογένειες τους, είναι

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ !!!!

    Ευχαριστώ

  2. Τα λεφτά που περιμένει η διοίκηση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ από τη τελευταια δόση της δεξαμενής του ΠΝ .Αυτά είναι λεφτά των εργαζομένων που τα δούλεψαν.Λεφτα να δώσουν από τα πλοία που πέρασαν τους τελευταίους μήνες,και οι εργαζόμενοι δεν πήραν σχεδόν τίποτα.