Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Amorgos Trail Challenge!

Το νησί της Αμοργού σε 30 μέρες θα υποδεχτεί αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με 3 πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές!

0
1ος  Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος, Amorgos Trail Challenge

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Amorgos Trail Challenge!

Σε 30 ημέρες θα διεξαχθεί ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος: Amorgos Trail Challenge!

Το νησί της Αμοργού θα υποδεχτεί αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με 3 πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές! O αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, που για το 2017 αποτελείται από 6 αγώνες σε 6 Κυκλαδίτικα νησιά!

Στις 20 Μαΐου και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί αγώνας με την ονομασία “Spike”. Το πρωί του Σαββάτου, αθλητές και εθελοντές θα μεταφερθούν με βάρκες και καΐκια στο νησί Νικουριά!

Η εκκίνηση του αγωνίσματος θα δοθεί από την παραλία του νησιού και οι αθλητές θα πρέπει να κατακτήσουν την κορυφή της Νικουριάς και να επιστρέψουν στην γραμμή εκκίνησης.

Το Spike ΔΕΝ έχει σηματοδοτημένη διαδρομή και οι αθλητές θα πρέπει να βρουν μόνοι τους τρόπο να ανέβουν στην κορυφή! Διαβάστε περισσότερα στο: http://amorgostrailchallenge.gr/el/spike/

Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν 2 επιπλέον αγωνίσματα. Σε συνδυασμό με το Spike της πρώτης μέρας, οι αθλητές θα κληθούν να τερματίσουν και το αγώνισμα των 18χλμ διασχίζοντας τις κορυφογραμμές του νησιού.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί μπροστά από την επιβλητική Μονή Χοζοβιώτισσας και με κατεύθυνση τον οικισμό Ποταμό, οι αθλητές θα καταλήξουν στην αμμουδιά της Αιγιάλης.

Η διαδρομή μήκους 18χλμ αποτελείται από 1020μ υψομετρικής ανάβασης και την καθιστά μετρίου επίπεδου δυσκολίας. Διαβάστε περισσότερα στο: http://amorgostrailchallenge.gr/el/diadromi-18km/#top

Για ερασιτέχνες αθλητές και πεζοπόρους, την Κυριακή 21 Μαΐου θα διεξαχθεί αγώνισμα 7,5χλμ με εκκίνηση και τερματισμό τον Όρμο της Αιγιάλης.

Η διαδρομή είναι εύκολη και βατή καθώς η υψομετρική ανάβαση είναι 425μ. Διαβάστε περισσότερα στο: http://amorgostrailchallenge.gr/el/diadromi-7-5km/

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Amorgos Trail Challenge και υποστηρίξτε την προσπάθεια μας να αναδείξουμε τις πεζοπορικές και αθλητικές διαδρομές του νησιού μας!

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here