Φρίκη: Pitbull επιτέθηκε σε γυναίκα και το σκύλο της στην Σύρο

Pitbull, σκύλος, Σύρος
Φρίκη: Pitbull επιτέθηκε σε γυναίκα και το σκύλο της στην Σύρο

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν μια γυναίκα και το μικρό σκυλάκι της, στην μέση του δρόμου, όταν ασυνόδευτος σκύλος τους δάγκωσε…

Σοκ υπέστη μια γυναίκα στην Σύρο, όταν δέχτηκε επίθεση στην περιοχή της Φλέβας από ασυνόδευτο σκύλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκυλί της που συνήθως εκείνη την ώρα το έκανε ο 12χρονος γιος της αλλά για καλή της τύχη, αν μπορείς βεβαία, να το πεις και αυτό τύχη αλλά φανταστείτε τι μπορεί να γινόταν αν βρισκόταν στα δόντια…του Pitbull το μικρό παΐδι.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο σκύλος ράτσας Pitbull «τρελάθηκε» και επιτέθηκε στην γυναίκα και το σκύλο της τραυματίζοντας τους.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Σύρου, γλιτώνοντας από το λυσσασμένο σκυλί με αρκετά ράμματα ενώ ο σκύλος χαροπαλεύει και δίνεται μάχη από την Ιδιώτη κτηνίατρο να κρατηθεί στη ζωή.

Η γυναίκα έκανε μήνυση  ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναζητείται…


3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι Φρίκη Κ Σολάρη; Δεν υπάρχει μια ποιο διαφορετική δημοσιευση του γεγονότος; Δεν καταλαβαίνεις και απο μονο σου ότι έτσι κατεβάζεις το επίπεδο του , site σου; Εντάξει το πολυπόθητο like ,θέλεις, αλλά έτσι γίνεται το αντίθετο μάλλον.

    • Καλησπέρα σας, λέμε κάτι λάθος και ψέμματα; Το επιβεβαιώνει η αστυνομία, ιατροί, η παθούσα και οι γείτονες. Οσον αφορά το επίπεδο άφησε να κρίνουν άλλοι Μιχάλη γιατι έχουμε μπλέξει πολλά πράγματα και ο καθένας πετάει μια φωτοβολίδα χωρίς να γνωρίζει. Όπως εγώ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ για την δουλειά σου έτσι και εσυ δεν θέλω να δοκιμάζεις αυτην την διαδικασία. Τι δεν σάρεσε? Συγκεντρωθείτε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here