Όλες οι προσλήψεις “οκταμηνιτών” στους δήμους των Κυκλάδων (πίνακες)

προσλήψεις, Κυκλάδες,

Όλες οι προσλήψεις “οκταμηνιτών” στους δήμους των Κυκλάδων (πίνακες)

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού τα οριστικά αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 2017, ύστερα από σχετική απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μ. Καραμεσίνη.

Στους δήμους των Κυκλάδων καλύφθηκαν 297 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων.

Μεταξύ άλλων στο δήμο Σύρου-Ερμούπολης έγιναν οι περισσότερες προσλήψεις οκτάμηνης απασχόλησης (51), περισσότερες από τις οποίες στον τομέα της καθαριότητας (11 θέσεις), στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσλήφθηκαν 38 άτομα οι περισσότεροι εκ των οποίων επίσης στον τομέα καθαριότητας (8 θέσεις). Ακολουθούν τα νησιά Πάρος και Σαντορίνη με 26 προσλήψεις το κάθε νησί, η Μύκονος με 20 θέσεις (οι περισσότερες εκ των οποίων γενικών καθηκόντων σχολείων), η Άνδρος με 18 και η Τήνος με 17 προσλήψεις. Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα νησιά προσέλαβαν το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, στον τομέα της καθαριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υποβρύχιος καθαρισμός στον Γαλησσά

Μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων των επιτυχόντων, αυτόματα ακολουθεί η διαδικασία της τοποθέτησης των υπαλλήλων στους δήμους με την υπογραφή οκτάμηνων συμβάσεων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις θέσεις εργασίας για του δήμους του νομού Κυκλάδων, όπως τους συγκέντρωσε το συνεργαζόμενο site naxostimes.gr στους παρακάτω πίνακες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here