Επιλέξτε τα κατάλληλα χτενίσματα για την ημέρα του γάμου σας

0
nufika-xtenismata

Η ημέρα του γάμου είναι η πιο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή μιας γυναίκας που την ονειρεύεται πολλά χρόνια μέχρι να πραγματοποιηθεί. Σίγουρα, εκείνη την ημέρα θέλει να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων και πόσο μάλλον του συζύγου της. Ένα ρομαντικό νυφικό, όμορφα παπούτσια, απαλό βάψιμο και ένα μοναδικό χτένισμα σίγουρα θα κάνουν την ημέρα πιο ιδιαίτερη.

Το νυφικό χτένισμα επιλέγεται ύστερα από το νυφικό ώστε να γίνει η καλύτερη επιλογή με βάση το ύφος του νυφικού. Για να καταλήξετε στο χτένισμα που θα κάνετε σίγουρα θέλετε αρκετό χρόνο και πρόβες ώστε να αποφασίσετε. Είτε έχετε μακρυά είτε κοντά μαλλιά, οι επιλογές είναι δεκάδες και δεν θα δυσκολευτείτε.

gamilia-xtenismata

Κλασικές μπούκλες

Σίγουρα, εάν διαθέτε μακρυά και πλούσια μαλλιά θα έχετε μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές σας. Σε περίπτωση πάλι που έχετε κοντά μαλλιά και θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα μπορείτε για την συγκεκριμένη ημέρα να καταφύγετε στα γνωστά hair extensions ή τρέσες.

Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που ανέκαθεν προτιμούσαν οι γυναίκες, πόσο μάλλον αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους. Το πλεονέκτημα που έχει αυτό το χτένισμα είναι ότι μπορούν να γίνουν πολλές παραλλαγές.

Μπορείτε, αν επιλέξετε να κάνετε μια πιο απλή τελετή, να κάνετε χαλαρές μπούκλες, να τις αφήσετε να πέφτουν ανέμελα στους ώμους σας και να ολοκληρώσετε με ένα διακριτικό λουλουδένιο στεφανάκι στα μαλλιά σας.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες και ύστερα, να κάνετε μια γαλλική πλεξίδα στο πλάι. Αφήστε πολλά τσουλόυφια-μπούκλες να πέφτουν και είστε έτοιμες να κλέψετε εντυπώσεις.

Πιάστε τα επάνω

Μία ακόμη παραλλαγή του χτενίσματος με μπούκλες είναι να πιάσετε τα μισά μαλλιά επάνω. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ο κότσος, επίσης, είναι μια κλασική επιλογή γαμήλιου χτενίσματος. Αν θέλετε να δώσετε την εντύπωση ενός επιμελώς ατημέλητου λουκ κάντε το κότσο χαμηλά. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά διακριτικά κοσμήματα ή λουλούδια στα μαλλιά σας για να δώσετε ένα πιο ρομαντικό στυλ στο γάμο σας.

Νυφικά χτενίσματα στα κομμωτήρια Romylos

Αν θέλετε κι εσείς να διαλέξτε το κατάλληλο χτένισμα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας απευθυνθείτε στους ειδικούς. Στα κομμωτήρια Romylos θα σας προτείνουν το ιδανικότερο χτένισμα για εσάς με βάση το νυφικό σας.

Κλείστε και εσείς ραντεβού στην Αθήνα για κάνετε ένα ξεχωριστό νυφικό χτένισμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Δείτε περισσότερα για νυφικά χτενίσματα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here