Σχολείο Οικογένειας Σύρου: Συνάντηση Μαρτίου

Το «Σχολείο Οικογένειας Σύρου», το οποίο στηρίζει και η Καθολική Επισκοπή Σύρου, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του, το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της Μεταμορφώσεως στην Ερμούπολη.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο Συντονιστής της συνάντησης π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το πρώτο Σάββατο τού μηνός Μαρτίου πλησιάζει, και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι εκείνο το Σάββατο, το βράδυ στις 6.30 μ.μ., έχουμε την κανονισμένη μας συνάντηση σαν Σχολείο Οικογένειας τής Ι. Μητροπόλεως Σύρου.

Με την ευκαιρία αυτής τής υπενθύμισης, δύο σημεία θα ήθελα να τονίσω:

Το πρώτον είναι ότι το πρόγραμμα αυτό, που είναι μιά προσφορά και μέριμνα της Ι. Μητροπόλεως Σύρου, εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια, για την Οικογένεια, στηρίζει ενεργά και συμπράττει η Καθολική Επισκοπή τού Νησιού. Είναι μεγάλη ανακούφιση και χαρά όλων μας, Κληρικών και λαϊκών να βλέπουμε τους χριστιανούς μας αγαπημένους, να προσπαθούν από κοινού για το κοινό καλό και την ευημερία τής τοπικής μας κοινωνίας.

Το δεύτερον σημείο είναι ότι οι συναντήσεις αυτές, δεν απευθύνονται μόνο στους πιστούς Ορθοδόξους και Καθολικούς τού Νησιού που πιστεύουν στον Θεό και εκκλησιάζονται.

Απευθύνονται σε όλους τους αδελφούς μας συνανθρώπους.

Απευθύνονται σε όλους τους καλοπροαίρετους ανθρώπους που αισθάνονται την ευθύνη για τον εαυτό τους και για τους ανθρώπους τους οποίους επηρεάζουν.

Απευθύνονται οι συναντήσεις αυτές, σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, γονείς και μη, έγγαμους και άγαμους, που επιδιώκουν να βελτιώνουν συνεχώς τον εαυτό τους, ώστε να προσφέρουν και στο άμεσο περιβάλλον τους (σύντροφο, παιδιά, συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους, γονείς,) το καλύτερο κομμάτι τού εαυτού τους.

Θα συνεχίσουμε και το Σάββατο αυτό 4 Μαρτίου να επεξεργαζόμαστε το θέμα που αγκαλιάζει όλες τις πτυχές τής ανθρώπινης ζωής.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η Συνάντησή μας θα γίνει όπως πάντα, στην αίθουσα τού Μητροπολιτικού Ναού τής Μεταμορφώσεως, Ερμουπόλεως, στις 6.30 μ.μ.

π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος
Υπεύθυνος του Σχολείου Οικογένειας τής Ι. Μητροπόλεως Σύρου»

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

episkopisyrou.gr

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here