Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, δημοσιογράφοι, Γιαννόπουλος Γεώργιος
Φωτογραφία: Ελένη Τσελεμπή

Γνωριμία με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου είχαν οι δημοσιογράφοι

Συνάντηση γνωριμίας με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους των τοπικών έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στην Ερμούπολη, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου, Ταξίαρχος Γεώργιος Γιαννόπουλος.
Παρουσία του εκπρόσωπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Πέτρου Βασιλάκη, οι δημοσιογράφοι της Σύρου οι οποίοι εκπροσωπούσαν όλα τα Καθ΄όλα νόμιμα ΜΜΕ, συνομίλησαν για θέματα της ΕΛ.ΑΣ. στο Νότιο Αιγαίο, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο παραβατικότητας.
Στη συνέχεια ο κ. Γ Γιαννόπουλος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις. προσπάθειες που γίνονται ώστε να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των νησιών με περισσότερους αστυνομικούς, τουλάχιστον για την θερινή περίοδο όπου οι κίνδυνοι αλλά και τα περιστατικά παραβατικότητας, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός της υποστελέχωσης της ΕΛ.ΑΣ. στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τόνισε πάντως ότι γίνονται προσπάθειες, ακόμη και με τις ελλείψεις που δυστυχώς υπάρχουν, η Αστυνομία θα μεριμνήσει και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την ασφάλεια του πολίτη.
Φυσικά ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της έγκαιρης ενημέρωσης των δημοσιογράφων από το γραφείο τύπου της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την άριστη συνεργασία με κ. Πέτρο Βασιλάκη, ώστε οι πολίτες των Κυκλάδων να πληροφορούνται έγκαιρα τις αστυνομικές ειδήσεις.
Απο την πλευρά του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια και «να κάνει σωστά την δουλειά του, όπως άλλωστε κάνει τα όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο σώμα.
Ο κ. Γιαννόπουλος υπηρέτησε στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων από τις 7 Μαρτίου του 2016 μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2017, οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή μετά τις κρίσεις – προαγωγές των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Η συνάντηση έγινε σε ένα αρκετά φιλικό κλίμα με εποικοδομητικά συμπεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους, με τους δημοσιογράφους να εύχονται καλή επιτυχία, δύναμη και υγεία στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here