Ο Δήμος Άνδρου έκοψε την πίτα του!

0
106
Δήμος Άνδρου, πίτα

Ο Δήμος Άνδρου έκοψε την πίτα του!

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Άνδρου. Όπως κάθε χρόνο, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων, στο Δημαρχείο, παρά τον άσχημο καιρό, συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι για την όμορφη εκδήλωση.
Τέλεσαν τον Αγιασμό και ευλόγησαν την Βασιλόπιτα οι ιερείς και των τριών ενοριών.
Εκ μέρους του Δήμου Άνδρου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης. Παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεοδωράκης και κ. Λάσκαρης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ και δημοτικός σύμβουλος κ. Τσατσομοίρου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ψωμάς, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος κ. Βάμβουκας, από το τοπικό συμβούλιο της Χώρας ο κ. Στεφάνου και ο κ. Παντζόπουλος, ο πρόεδρος του Μπατσίου κ. Πετρίσης, ο πρόεδρος της Παλαιόπολης κ. Μουστάκας, ο τοπικός σύμβουλος Λαμύρων κ. Αστράς, πρώην Αντιδήμαρχοι κ Σαμιωτάκης, κ. Μεντίνης, κ. Τηνιακός. Ο Λιμενάρχης Άνδρου κ. Σιδέρης η Υπολιμενάρχης κ. Μαρινάκη , ο Διευθυντής του Εμπειρικείου Γηροκομείου κ. Ψυχάλης, ο πρόεδρος του συλλογου Λειβαδίων κ. Ίσσαρης, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών κ. Σακελλάρη, ο αρχικαπετάνιος της Blue Star Ferries κ. Κουλουμπής, ο πρόεδρος του ΝΑΤ κ. Καλλιβρούσης, η ζωγράφος κ. Γρηγόρα, και πολλοί φίλοι.
Ο Δήμος Άνδρου τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους καθώς και όλους εκείνους που λόγω καιρού δεν κατάφεραν να έρθουν.
Χρόνια Πολλά και του Χρόνου!!!

iandros.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here