Χρήστος Πελέκης, εμφάνιση, κέντρο αποκατάστασης, Λάρισσα

Μπράβο!!!O Χρήστος Πελέκης στο πλευρό της Ασπασίας, του Άγγελου, της Μυρτώς και του Γιώργου

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Συριανός προπονητής Χρήστος Πελέκης…

Στης 14/08 στο διεθνές αγώνα που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης η Καλλονη αντιμετώπισε την Ιταλική Ουντινεζε (2-2).

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής Πελέκης Χρήστος ζήτησε από το ποδοσφαιριστη της Ουντινεζε Emmanuel Badu την φανέλα του και εκείνος την παραχώρησε.

Ο προπονητής Πελέκης Χρήστος παραχώρησε την φανέλα του αγώνα Καλλονη- Ουντινεζε και άλλες 2 φανέλες από το πρωτάθλημα υποδομών superleague U20, που ήτανε επί 3 χρόνια προπονητής στην CHARITY IDOLS (Μη κερδοσκοπικό οργανισμός στα Χανιά).

Οι φανέλες παραδόθηκαν στον οργανισμό από τον προπονητή Πελέκη Χρήστο υπέρ της Ασπασία,Μυρτώ,Αγγέλου και Γιώργου στο κέντρο από καταστάσεις στην Λάρισα.

Η τρέχουσα προσφορά για κάθε φανέλα ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει άλλες 10 μέρες.

Θα μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα www.charityidols.gr και να δείτε και τις 3 φανέλες και όποιος επιθυμείτε να κάνετε την προσφορά σας και να την αγοράσετε.

Ο Χρήστος Πελέκης άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας και στηρίζει και στέκεται δίπλα στην προσπάθεια που γίνετε για την Ασπασία τον Άγγελο την Μυρτώ και τον Γιώργο στο κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here