Τρόποι φλερτ σε γυναίκες

0
Τρόποι φλερτ, γυναίκες

Τρόποι φλερτ σε γυναίκες

Γιατί κάποιοι είναι επιτυχημένοι στο φλερτ και άλλοι όχι;

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι το φλερτ είναι σε μεγάλο βαθμό ζήτημα εξάσκησης. Αν ωστόσο συνεχίσεις να εξασκείσαι στις λάθος πρακτικές πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα δεις άσπρη μέρα.

Επειδή λοιπόν η γνώση είναι δύναμη και στην περίπτωση του φλερτ σημαίνει κατακτήσεις δες παρακάτω ποιοι είναι οι πιο επιτυχημένοι τρόποι φλερτ σε γυναίκες.

Το χαμόγελο

Σε όλα τα στάδια του φλερτ το χαμόγελο είναι ικανό να σου δώσει το προβάδισμα. Πρόκειται για έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να φλερτάρεις με γυναίκες καθώς δημιουργεί οικειότητα και θετική αύρα. Χαμογέλα λοιπόν.

Το κομπλιμέντο

Τα κομπλιμέντα μπορούν να είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος στο φλερτ αρκεί να ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιείς. Είναι λοιπόν κάποια πράγματα που είναι σημαντικό να γνωρίζεις σε σχέση με αυτά.

Δεν χρειάζονται υπερβολές. Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο ισχύει το παν μέτρον άριστον.

Τα κομπλιμέντα είναι τόσο περισσότερο πετυχημένα όταν έχουν την ιδιότητα να μένουν στη μνήμη αυτού στον οποίο απευθύνονται. Κι αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνουν όταν υπάρχει σε αυτά προσωπική χροιά.

Τι εννοώ.

Η φράση « η μπλούζα σου είναι πολύ όμορφη» είναι καλή. Όμως η φράση «είσαι πολύ όμορφη σήμερα» είναι πολύ καλύτερη.

Καταλαβαίνεις λοιπόν εύκολα ποια είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Διάβασε το άρθρο:  10 κανόνες του φλερτ

Τα μάτια

Το βλέμμα στο φλερτ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς μπορεί να πει πολλά από αυτά που η γλώσσα κρατάει κρυφά. Για αρχή ένα σημείο είναι πολύ σημαντικό: κοίταξέ την. Την ώρα που μιλάτε κράτα το βλέμμα σου πάνω της. Στην αντίθετη περίπτωση το μήνυμα που δίνεις είναι ότι απλά βαριέσαι.

Η τεχνική του αποπροσανατολισμού

Η κοπέλα που έχεις βάλλει ως στόχο δείχνει πολύ υπεροπτική; Μίλα στη φίλη της. Να είσαι σίγουρος ότι θα τσιμπήσει το δόλωμα.

Αυτοπεποίθηση το κλειδί για την επιτυχία

Το πιο σημαντικό μυστικό της επιτυχίας στο φλερτ δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση. Αν την έχεις είσαι τυχερός. Αν νοιώθεις ότι σου λείπει μην τα βάψεις μαύρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να την ενισχύσεις.

Διάβασε περισσότερα άρθρα από το xorismos.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here