Ευχαριστίες ΚΑΡΙΤΑΣ Σύρου για το παζάρι

"Προς όλα εκείνα τα άτομα που με ένθερμο ζήλο και περίσσιο ενδιαφέρον, εργάστηκαν για πολλές ημέρες στην προετοιμασία, οργάνωση και λειτουργία του παζαριού"

0
ευχαριστώ, Κάριτας Σύρου

Ευχαριστίες ΚΑΡΙΤΑΣ Σύρου για το παζάρι

Η Κάριτας Σύρου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλα εκείνα τα άτομα – Γυναίκες και Άνδρες -, που με ένθερμο ζήλο και περίσσιο ενδιαφέρον, εργάστηκαν για πολλές ημέρες στην προετοιμασία, οργάνωση και λειτουργία του ΠΑΖΑΡΙΟΥ της.

Χάρη στην ανιδιοτελή προσωπική εργασία των εξαίρετων αυτών Εθελοντών, και με την απλόχερη οικονομική συμβολή δεκάδων Συριανών που πέρασαν από τους χώρους του Παζαριού, η Κάριτας Σύρου θα καλύψει, σε σημαντικό βαθμό, οικονομικές και υλικές ανάγκες απόρων Συνανθρώπων μας.

Σας Επαινούμε όλους για αυτήν την υπέροχη προσφορά σας ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ προς τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, οι οποίοι στερούνται των στοιχειωδών αγαθών για την επιβίωσή τους και όπου πολλοί από αυτούς ζουν κάτω και από αυτά ακόμη τα όρια της φτώχειας, εξαιτίας, κυρίως, των δύσκολων συγκυριών της οικονομικής κρίσης που ολοένα απλώνεται γύρω μας.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε και όλους εκείνους, που κατά τη διάρκεια του έτους, με τη γενναιόδωρη οικονομική και υλική τους προσφορά στην Κάριτας, στηρίζουν, μέσω αυτής, το Θεάρεστο Φιλανθρωπικό, Αγαθοεργές και Κοινωνικό Έργο της Καθολικής Εκκλησίας στη Σύρο, η οποία είναι πάντοτε ανοιχτή και πρόθυμη προς τον οποιονδήποτε στερημένο και πάσχοντα Αδελφό μας, παρέχοντας σε αυτόν κάθε Βοήθεια, Αγάπη, Στοργή και Ζεστασιά.

Ο Θεός Πατέρας να σας ανταποδίδει, με τη Χάρη του, αυτήν την Πολύτιμη προσφορά και διαθεσιμότητά σας, κάνοντας πράξη στη ζωή σας τη Μέγιστη Εντολή Του

« Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτόν σου » (Μτ 22,39).

* ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ – ΔΟΞΑΣΑΤΕ *

ΚΑΛΕΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ