Μεγάλη προβολή της Μύκονου σε Βρετανικό μέσο ενημέρωσης για την κρουαζιέρα και το yachting

Τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στη διεθνή προβολή της Ελλάδας η Μύκονος εξαίρει το έγκυρο ενημερωτικό site allaboutshipping.co.uk

0

Μεγάλη προβολή της Μύκονου σε Βρετανικό μέσο ενημέρωσης για την κρουαζιέρα και το yachting

Τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στη διεθνή προβολή της Ελλάδας η Μύκονος εξαίρει το έγκυρο ενημερωτικό site allaboutshipping.co.uk, παρουσιάζοντας την εκθεσιακή παρουσία του Δήμου στο “World Travel Market” του Λονδίνου.

Το site είναι καθιερωμένο στη Μεγάλη Βρετανία για την ενημέρωση των επαγγελματιών του Τουρισμού και με εξειδίκευση στη ναυτιλία, την κρουαζιέρα, το yachting κλπ με 372.000 τακτικούς επισκέπτες ανά έτος.

Στο εκτενές άρθρο του (http://www.allaboutshipping.co.uk/2016/11/11/mykonos-extends-timeless-welcome-to-holidaymakers) χαρακτηρίζει τη Μύκονο «ευλογημένο νησί» λόγω κλίματος και φύσης και φιλοξενεί συνέντευξη του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, τον νεότερο, όπως αναφέρει Δήμαρχο της Ελλάδας, στον οποίο αποδίδει την αποτελεσματική προβολή του νησιού στη διεθνή αγορά.

Παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία για τη Μύκονο και το τουριστικό της προϊόν, το site επισημαίνει ότι προσφέρεται για δωδεκάμηνο τουρισμό κρουαζιέρας και yachting και επισημαίνει τους σημαντικούς σταθμούς της τουριστικής εξέλιξης του νησιού.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος τόνισε, πως οι Κινέζοι τουρίστες, δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά της Δήλου και της Μυκόνου και επισκέπτονται για τον σκοπό αυτό νησί εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

Πρόκειται για μια ουσιαστική προβολή της Μυκόνου με θετικά προσδοκώμενα αποτελέσματα.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here