Προβληματισμοί Πανναξιακού για την λειτουργία της Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων

Με επιστολή προς την Τοπική Επιτροπή, που κοινοποιείται σε ΕΟΠΕ και όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, η Ναξιώτικη ομάδα εκφράζει προβληματισμούς για τον τρόπο λειτουργίας της

0

Προβληματισμοί Πανναξιακού για την λειτουργία της Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων

Σοβαρούς προβληματισμούς για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Κυκλάδων εκφράζει ο Πανναξιακός.

Η Ναξιώτικη Ομάδα, με επιστολή της προς την Τοπική Επιτροπή, η οποία κοινοποιείται στην Ομοσπονδία (ΕΟΠΕ) και όλα τα σωματεία βόλεϊ των Κυκλάδων, εκφράζει τους προβληματισμούς σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η Τοπική Επιτροπή.

Το ένα κομμάτι αφορά την γενικότερη λειτουργία της Τ.Ε, με τον Πανναξιακό να αναφέρεται στην μη πραγματοποίηση συνεδριάσεων και γενικών συνελεύσεων εδώ και πολύ καιρό, ενώ ζητά να πληροφορηθεί τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύεται το προεδρείο.

Το άλλο κομμάτι της επιστολής αφορά οικονομικά ζητήματα, όπου ο σύλλογος της Νάξου αναφέρεται στην αδυναμία κάλυψης οποιονδήποτε εξόδων από πλευράς της Τοπικής Επιτροπής.

Χαρακτηριστικό της οικονομικής δυσπραγίας της Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων είναι όσα έγιναν πέρυσι, όπου στο final-4 των κορασίδων στη Νάξο οι ομάδες κάλυψαν μόνες τους όλα τα έξοδα, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν διεξήχθη ποτέ το final-4 παγκορασίδων με αποτέλεσμα να μην αναδειχθεί πρωταθλητής!

Η επιστολή του Πανναξιακού:

pannaxiakos-leitoyrgia-te-volley-cycladwn