Βρέθηκε προσωρινή λύση για τον ΟΑΕΔ Μυκόνου

Η ανάδειξη του προβλήματος από το Cyclades24 έφερε εξελίξεις στο ζήτημα - Δύο υπάλληλοι του ΟΑΕΔ θα μεταβούν στο νησί στις 21 Νοεμβρίου

0
Σύρος, επίδομα ανεργίας, αστυνομία, ΟΑΕΔ

Βρέθηκε προσωρινή λύση για τον ΟΑΕΔ Μυκόνου

Ευχάριστη εξέλιξη προέκυψε στο θέμα του γραφείου του ΟΑΕΔ στη Μύκονο και φαίνεται ότι μπαίνει τέλος, τουλάχιστον προσωρινά, στην ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών του νησιού.

Η ανάδειξη του θέματος από το Cyclades24 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), με την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν δεκάδες πολίτες από τη Μύκονο στα γραφεία του ΟΑΕΔ Σύρου, φαίνεται ότι προκάλεσε εξελίξεις στο πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Cyclades24, η διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε να στείλει δύο υπαλλήλους από Αθήνα στη Μύκονο προκειμένου να μπορέσουν να διεκπεραιωθούν οι υποθέσεις των κατοίκων της Μυκόνου.

Οι δύο υπάλληλοι θα μεταβούν στη Μύκονο στις 21 Νοεμβρίου και θα παραμείνουν στο νησί για πέντε εργάσιμες μέρες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το γραφείο του ΟΑΕΔ στη Μύκονο ουσιαστικά έκλεισε μετά την συνταξιοδότηση των τελευταίων υπαλλήλων και την αδυναμία του Δήμου Μυκόνου να διαθέσει δικό του υπάλληλο λόγω υποστελέχωσης.

Ωστόσο, το αίτημα του Δήμου Μυκόνου και της τοπικής κοινωνίας για μόνιμη στελέχωση του γραφείου στο νησί παραμένει, καθώς η συγκεκριμένη λύση που προέκυψε είναι προσωρινή και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του νησιού.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here