«Μέγαρον Catering»: Μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία

0
Γάμος, Βάπτιση, Εγκαίνια, Events, Μέγαρον Catering, ΖΟΡΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Catering Γάμου, Σύρος

«Μέγαρον Catering»: Μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία

Οργανώστε μαζί μας τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή σας. Γάμος, Βάπτιση, Εγκαίνια, Events.

Το catering αποτελεί για εμάς βασικό κομμάτι στην εταιρεία μας. Ελάτε να οργανώσουμε την εκδήλωση σας όπως την ονειρεύεστε στον χώρο μας ή στον δικό σας.

Το «Μέγαρον Catering» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering σε όλες τις Κυκλάδες.

Οι προτάσεις και ιδέες μας για τη δεξίωση του γάμου σας με catering, τα ειδικά μενού catering για τη βάπτιση του παιδιού σας, τα παιδικά μενού για κάθε παιδικό πάρτι, τα εγκαίνια του καταστήματός σας ή την εταιρική σας εκδήλωση, είναι τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες, που όχι μόνο θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας αλλά και θα συζητηθούν.

H αγάπη μας για το καλό και γευστικό φαγητό, η πλούσια εμπειρία μας στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης μας ώθησαν στην δημιουργία του «Μέγαρον Catering»


Επιμελούμαστε το catering για κάθε είδους κοινωνική και εταιρική εκδήλωση, εντός και εκτός Σύρου και εγγυούμαστε οτι θα φροντίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια της εκδήλωσης για την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης σας.

Με ποιότητα και συνέπεια δίνουμε σε εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα, με τις πιο χαμηλές τιμές με εντυπωσιακή εμφάνιση και το καλύτερο; Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τον χώρο μας!

Για κάθε λοιπόν εκδήλωση που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, μη διστάσετε να  επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως σχετικά με τις υπηρεσίες catering που προσφέρουμε.

ΜΕΓΑΡΟΝ CATERING

ΖΟΡΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

694 49 03 009

Email: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here