«Το Αίθριο»: Ανοιχτά όλο το χειμώνα με Live τις Κυριακές!

0
124
Χειμώνας, Αίθριο, Γαλησσάς, μεζεδοπωλείο, νέο menu, Το Αίθριο

«Το Αίθριο»: Ανοιχτά όλο το χειμώνα με Live τις Κυριακές!

Με νέες γεύσεις επέστρεψε, για τον χειμώνα «Το Αίθριο» στον Γαλησσά της Σύρου.

Η πιο «εσωστρεφής» εποχή του χρόνου σε σπρώχνει στη θαλπωρή του στρωμένου τραπεζιού,  στον Γαλησσά.

Το φαγητό είναι η γεύση ενός τόπου και βασικό χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας και του πολιτισμού του. Το στρωμένο τραπέζι είναι μια από τις πιο αυθεντικές εικόνες του πολιτισμού ενός τόπου. Μαζί με τα παραδοσιακά πιάτα του απλώνεται και ο χαρακτήρας του, όπως αυτός διαμορφώθηκε στη ροή των αιώνων, δηλαδή η ιστορία του. Βλέπουμε, ακούμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε τον τόπο που περιηγούμαστε, τον ζούμε.

Εκεί πηγαίνεις όταν θέλεις να φας καλά, ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σου. Γεύσεις στεριανές και θαλασσινές ξεδιπλώνονται στον κατάλογο και βλέπεις ήδη από την παρουσίαση των πιάτων, ότι η μαγείρισσα και ξέρει τι κάνει και διάθεση για – επιτυχείς – πειραματισμούς έχει.

Για το κλείσιμο του γεύματος, Η μαγείρισσα προτείνει τις δικές της δημιουργίες, που όχι απλώς ολοκληρώνουν μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη γευστική απόλαυση της ημέρας. Διαλεγμένα φρέσκα υλικά, ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες, αγάπη, πάθος για την μαγειρική και… το ταξίδι στην απόλαυση μόλις ξεκίνησε!

Γιατί διαφέρει; Χειμώνα-Καλοκαίρι μας προσφέρει κάτι το διαφορετικό. Είναι προσεγμένο στις πιο μικρές του λεπτομέρειες, με σέρβις γρήγορο, ενημερωμένο και αποτελεσματικό. Σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει!

Μαζί σας είναι τις κρύες μέρες του χειμώνα με ζεστά μεζεδάκια Κάθε Παρασκευή Σαββάτο και Κυριακή από τις 12:00, ενώ την Κυριακή στις 14:00 το γλέντι… ζεσταίνεται για τα καλά με Live Μουσική.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 22810 43950

«Το Αίθριο» στον Γαλησσα της Σύρου!
Πάρτε μία μικρή «γεύση» από τα νόστιμα πιάτα του.

to-aithrio-1 to-aithrio-10 to-aithrio-11 to-aithrio-12 to-aithrio-13 to-aithrio-14 to-aithrio-15 to-aithrio-16 to-aithrio-17 to-aithrio-18 to-aithrio-19 to-aithrio-20 to-aithrio-21 to-aithrio-22 to-aithrio-23

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here