τυριά Σύρου, Dairy Expo

Τα τυριά της Σύρου εντυπωσίασαν στην Dairy Expo

Στη 5η πανελλήνια Έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας συμμετείχε το Τυροκομείο ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ, που διοργανώθηκε από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo. Στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα φιλοξενήθηκαν επαγγελματίες του κρέατος και της γαλακτοκομίας από όλη την Ελλάδα.

Οι Υπεύθυνοι του Τυροκομείου κατάφεραν να παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα ποιοτικά τους προϊόντα στο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό της DairyEXPO. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα προϊόντα που είχαν τη δυνατότητα να εκθέσουν οι Τυροκόμοι.

Οι επισκέπτες είχαν έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους Συριανούς παραγωγούς, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο, και να μάθουν για τους σύγχρονους και υψηλών προδιαγραφών ποιότητας τρόπους που χρησιμοποιούν.

Πρόκειται για μια εκδήλωση τυροκόμησης που απευθύνεται σε όσους σχεδιάζουν να αποκτήσουν το δικό τους μικρό, οικογενειακό τυροκομείο. Χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Τυροκομείου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους, διευρύνοντας τις δυνατότητες διείσδυσής τους σε νέες αγορές στην κατεύθυνση τόσο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητάς τους όσο και της παραγωγικής φυσιογνωμίας της περιοχής.

Στην Έκθεση αυτή, το Τυροκομείο ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ, είχε θετικότατη παρουσία και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις εμπόρων και επισκεπτών της έκθεσης. Ο ιδιόκτητης κ. Βακόνδιος Στέφανος επισημαίνει πως η παρουσία του στην έκθεση ήταν σημαντική καθώς, δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν ακόμη περισσότερο γνωστά τα προϊόντα, αλλά και κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών με εμπόρους για νέες συνεργασίες.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here