Επανεκλογή Γρυπάρη στο ΔΣ της ΚΟΕ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας εκλέχθηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Δημήτρης Γρυπάρης

0

Επανεκλογή Γρυπάρη στο ΔΣ της ΚΟΕ

Μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκλέχθηκε ο Δημήτρης Γρυπάρης, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις αρχές του μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γρυπάρης, που προτάθηκε ως εκπρόσωπος από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, επανεκλέχθηκε στην διοίκηση της ΚΟΕ για πέμπτη συνεχόμενη θητεία.

Στις εκλογές υπήρχε ένα μόνο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον εδώ και πολλά χρόνια πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος τόσο της Ευρωπαϊκής όσο και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης.

Η θητεία της νέας διοίκησης θα διαρκέσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ για την συγκρότηση των επιτροπών και των ορισμών των εφόρων των Εθνικών Ομάδων, όπου ο κ. Γρυπάρης είναι πιθανό να οριστεί έφορος των Εθνικών Ομάδων Νέων Ανδρών και Εφήβων.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία τόσο για τον ίδιο τον κ. Γρυπάρη, όσο και για τον ΝΟ Σύρου, που όντας το μοναδικό σωματείο του Νότιου Αιγαίου που έχει τμήμα υδατοσφαίρισης, να εκπροσωπείται σταθερά εδώ και πολλά χρόνια στην διοίκηση της ΚΟΕ.