Τo Cyclades24 στην Τελετή Απονομής Βραβείων Regional Media Awards 2016

Regional Media Awards

Τo Cyclades24 στην Τελετή Απονομής Βραβείων Regional Media Awards 2016

Η Τελετή Απονομής των βραβείων, η μεγάλη στιγμή για την πρώτη διοργάνωση των Regional Media Awards, όπου για πρώτη φορά πρωταγωνιστές είναι τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα έφτασε!

Μια λαμπρή βραδιά, αποκλειστικά αφιερωμένη στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα και στις καλύτερες πρακτικές τους, με τις οποίες διεκδικούν δυναμικά τη θέση που τους αρμόζει στο ευρύτερο οικοσύστημα της Επικοινωνίας. Μια Τελετή Απονομής όπου πρωταγωνιστές είναι για πρώτη φορά τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα. Μάλιστα το Cyclades24.gr είναι υποψήφιο να διεκδικήσει τρία βραβεία…

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στις 19:30, στο Gazarte η Περιφέρεια και τα Τοπικά Μέσα θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν την δυναμική τους στην ευρύτερη αγορά της Επικοινωνίας, που θα είναι εκεί για να γνωρίσει από κοντά όσα δεν γνωρίζει γι’ αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Ιούλιος "έστειλε" χιλιάδες επισκέπτες από την Πάρο στην Αντίπαρο!

Απώτερος στόχος της βραδιάς είναι να αναδειχθεί με τον «εκκωφαντικό» τρόπο που αξίζει το σημαντικό έργο των Τοπικών και Περιφερειακών Μέσων στη χώρα μας. Θα είναι μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στα μέσα της περιφέρειας, τα οποία θα είναι – επιτέλους!- οι πρωταγωνιστές.

Η κριτική επιτροπή των Regional Media Awards 2016 αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου, στελέχη που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον κλάδο των MME και διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση.

 

Κωνσταντίνος Καμάρας
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων

Πέτρος Αλβέρτος
Deputy General Manager, Mindshare Athens

Αντιγόνη Γαλάνη
Deputy General Manager, Zenith Optimedia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άνδρος: Μοναδικό Πάσχα στο αρχοντικό νησί!

Ξένια Κούρτογλου
Founder & Managing Partner, Focus Bari

Τριαντάφυλλος Μαντάνης
Client Service Director, UM

Αλέξης Παπαμάργαρης
Media Director, BGM OMD

Δημήτρης Πεφάνης
Διευθυντής, insider.gr

Μπέτυ Τσακαρέστου
Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο και επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων και Επισκέπτρια Καθηγήτρια στο International Summer Program του Copenhagen Business

Μανώλης Χαιρετάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας της Επικοινωνίας, Επικοινωνιακών Πρακτικών και Σχεδιασμού, Πανεπιστήμιο Αθηνών