Η Σύρος συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών το Σάββατο 17/9 (Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών) στο μικροβιολογικό ιατρείο του κ. Γιώργου Αλτουβά

1

Η Σύρος συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

Σε συνέχεια της προηγούμενης εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην Σύρο με στόχο την ευαισθητοποίηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών με θέμα «Μεταμόσχευση μυελού των οστών και η σημασία της εθελοντικής προσφοράς», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι την 17η Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο από τις 10:00 έως 14:00, στο Μικροβιολογικό Ιατρείο του κ. Γεώργιου Αλτουβά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή δότη μυελού των οστών, προσκαλούμε όσους επιθυμούν να προσφέρουν ελπίδα και να συμβάλλουν στη θεραπεία των συνανθρώπων μας που χρήζουν μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων, να εγγραφούν στο δίκτυο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Δίνοντας λίγο σάλιο, καθένας από εμάς (ηλικίας 18-50 χρονών) μπορεί να γίνει εθελοντής δότης και, μέσα από αυτήν την πράξη αλτρουισμού, ίσως μια μέρα σώσει μια ζωή.

Γιατί καθένας μας μπορεί να είναι ο Ένας και μοναδικός συμβατός δότης για έναν ασθενή σε ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Αν βρεθεί συμβατός, μπορεί να προσφέρει το πολύτιμο μόσχευμα απλώς δωρίζοντας αίμα (μέσω λευκαφαίρεσης).

Όσοι περισσότεροι εγγραφούμε, τόσο θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεθούν οι συμβατοί δότες που θα Χαρίσουν Ζωή στους ασθενείς που μας έχουν ανάγκη. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μια ζωή.

Ευχή μας, σύντομα να δοθεί και σε σας η ευκαιρία και νοιώστε τη χαρά της δωρεάς, όπως ήδη έχουν νοιώσει δυο από τους δότες μας που πρόσφεραν μόσχευμα, ένα δώρο ζωής, σε δυο συνανθρώπους μας.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παγκόσμια ημέρα δότη μυελού των οστών

Γίνε και εσύ σήμερα εθελοντής δότης ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Μικροβιολογικό Ιατρείο κ. Γεώργιου Αλτουβά Νικηφόρου Μανδηλαρά 31 και Ασημομύτη – Σύρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here