Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τήνο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε φέτος η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στην Τήνο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την παρουσίαση των θέσεων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ για τον Αθλητισμό, από τον Κώστα Μέσσα απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Ορέστης Σιώπης, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του Κ.Σ της ΚΝΕ! Ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, από τμήμα της Ορχήστρας της ΚΝΕ.

Κεντρικός ομιλητής του φεστιβάλ ήταν ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ο οποίος αφού εξήγησε με πειστικότατο λόγο τις αιτίες που έφεραν τον εργασιακό μεσαίωνα στον Ελληνικό λαό και τον ρόλο των άλλων κομμάτων, έστειλε το μήνυμα, ότι το ΚΚΕ είναι εδώ, είναι μπροστά, είμαστε αποφασισμένοι με τις δυνάμεις που έχουμε, θα ηγηθούμε στον αγώνα του Ελληνικού λαού, αλλά μια προϋπόθεση για να μπορέσουμε να το κάνουμε είναι να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ παντού και στο μαζικό κίνημα και στις επερχόμενες εκλογές.

Ισχυρό ΚΚΕ λοιπόν, λαϊκή συμμαχία στο δρόμο της ανατροπής.

Στον χώρο του φεστιβάλ λειτούργησε επίσης έκθεση αρχειακού υλικού, αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Το φεστιβάλ τέλειωσε τις εκδηλώσεις του με νησιώτικο γλέντι.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here