Ο Άκης Παναγιωτίδης στο Centro Live stage

0
Άκης Παναγιωτίδης,centro Live stage

Ο Άκης Παναγιωτίδης στο Centro Live stage

Ο Άκης Παναγιωτίδης, που ξεχώρισε από την πρώτη του εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο του «The Voice» θα βρεθεί στο νησί Centro Live stage την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 24:00.

Ο Άκης γεννήθηκε στον Καναδά και μεγάλωσε εκεί μέχρι την ηλικία των 7 χρόνων. Έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων και κάνει live σε διάφορους χώρους. Παίζει κιθάρα ενώ έχει κάνει και κάποιες σπουδές στη θεωρία της μουσικής. Ο πατέρας του είναι τραγουδιστής (Στέλιος Παναγιωτίδης) ενώ ο παππούς του ήταν τερματοφύλακας της ΑΕΚ (Φώτης Παναγιωτίδης).

Στις blind audition και οι 4 coaches γύρισαν τις καρέκλες τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον διεκδικήσουν στην ομάδα τους. Νικητής αναδείχτηκε ο Μιχάλης ο οποίος χρησιμοποίησε ως επιχείρημα για να τον πείσει ότι η φωνή του ταιριάζει μόνο στην δική του ομάδα.

Στα battles ο Άκης μονομάχησε με την Χαριάννα Μερεμέτη, σε ένα battle που ήταν για γερά νεύρα. Ο Μιχάλης δυσκολεύτηκε να αποφασίσει με ποιον θα συνεχίσει στα Live γι αυτό και ζήτησε την βοήθεια του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος τον συμβούλεψε να κρατήσει τον Άκη επειδή ήταν “άψογος” πάνω στο stage.

Έφτασε στους 8 φιναλίστ και τώρα μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι «Όλα Θέλω Να Τα Ζήσω»!

Διεύθυνση : Πλατεία Μιαούλη, άνωθεν Α Sports
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων : 693 10 77447

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here