παιδιά,οικογένεια, Γιάννης Βρούτσης, Φοιτητές

Τα παιδιά δίνουν χαρά στην οικογένεια του Γιάννη Βρούτση

Χαρμόσυνα νέα έφεραν τα πρόσφατα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για την οικογένεια του βουλευτή Κυκλάδων και π. υπουργού Γιάννη Βρούτση.

Ο γιος του, Βασίλειος, πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) σε μία από τις πιο αξιόλογες Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Ουσιαστικά, ο Βασίλειος, ήρθε να επισφραγίσει τις επιτυχίες της οικογένειας σε ακαδημαϊκό επίπεδο, μιας και από πέρυσι, η κόρη του βουλευτή, Νίκη Βρούτση, έχει ξεκινήσει τη φοιτητική της σταδιοδρομία ως Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Έτσι λοιπόν, μόνο περήφανος μπορεί να αισθάνεται ο κυκλαδίτης πολιτικός μαζί με τη σύζυγό του Θεοδώρα Βαγενά για τα δύο τους παιδιά, που τους χαρίζουν ευτυχισμένες στιγμές και με τη συνδρομή των γονιών τους «χτίζουν» το μέλλον τους σε όσο το δυνατόν καλύτερες βάσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα για έναν γονιό, απ’ το να βλέπει το παιδί του να προοδεύει. Ο δε Βασίλειος, δείχνει να ακολουθεί το δρόμο που χάραξε ο πατέρας του που με τη σειρά του σπούδασε οικονομικά στο παρελθόν.

Να σημειωθεί επίσης, ότι και τα δύο παιδιά του π. υπουργού έχουν σημαντικές διακρίσεις στο καράτε συμμετέχοντας σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here