Κυκλάδες: Συλλήψεις για Ναρκωτικά, κλοπές, παράνομη απασχόληση και διαμονή!

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο       

Την 09-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 20χρονος υπήκοος Πολωνίας γιατί κατείχε  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Μύκονο   

Την 09-07-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι το πρωί της ίδιας μέρας άγνωστος παραβίασε παράθυρο τουριστικού καταλύματος και αφαίρεσε «safe box» που περιείχε τιμαλφή και χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομη απασχόληση και διαμονή αλλοδαπού στη Μύκονο 

Την 09-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί απασχολούσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 29χρονο υπήκοο Πακιστάν χωρίς να διαθέτει άδεια εργασίας από την αρμόδια αρχή. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Θήρα   

Την 11-07-2016  πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 36χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Νάξου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη είσοδο – διαμονή αλλοδαπών.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here